2777
2789
عنوان

عروس هلندی

155 بازدید | 11 پست

بچه ها من سه روزه عروس هلندی ماده خریدم جوجس انگاری مریض اول فک کردم چون غریبی میکنه اینجوریه اما همش خودشو پف میکنه ن اب میخوره ن دونه ی گوشه قفس کنج کرده خودشو مرده گف ببر ب شرط سالمی بردم پرنده فروشی گف مریض باید بهش دارو بدی بنظرتون ببرم پس بدم عوض میکنه ی سالم بهم بده؟؟؟ الان سه روزه ک خریدمش همش میگم کاش نمیخریدم دلم براص میسوزه تو این سه روز شاید اندازه نصف کف دست دونه خورده چیکااااارکنم ببرم پسش بدم؟ اگ عوص نکرد چی؟؟؟؟ 

مطمعنم ی روز خوب میاد..... 🥲💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنه سرلاکیه؟ بهش سرلاک بده ویتامین بده اول ببر دامپزشکی ببین چشه

مرده گف این جوجه ها اکثرا سرلاکیه ولی گف دونه خور شده خیلی کوچولو حتی قشنگ نمیتونه نوک بزنه شب میبرمش دامپزشکی ببینم چی میگن

[QUOTE=265806502]چجوری در عرض سه روز با محیط آشنا شه و با شما دوست شه؟ حداقل حداقل یک هفته زمان میخواد[/QUOTEی دونه نر خریدم بعد ی روز شروع کرد ب خوردن اما این هیچی نمیخوره همش خودشو پف کرده ی گوشه قفسه خیلی ساکت پراشم خیلی میریزه میگم مریض نباشه فروشنده بهم دروغ گفته

مرده گف این جوجه ها اکثرا سرلاکیه ولی گف دونه خور شده خیلی کوچولو حتی قشنگ نمیتونه نوک بزنه شب میبرم ...

خب عزیزم سرلاکیه الانم به شدت گشنشه سرلاک بگیر براش با سرنگ بهش بده فقط مواظب باش گلوش گیر نکنه

ویتامین بگیر بریز تو ابش

سنش چقدرع؟ شاید سرلاکیه

نمیدونم ولی خیلی کوچولو فک کنم 3 4 ماهه باشه اگ سرلانی باشه دونه نمیخوره؟؟؟؟ چجوری بهش سرلاک بدم الان سه روزه هرچی دونه میزارم نمیخوره کف دستم میریزم نمیخوره

خب عزیزم سرلاکیه الانم به شدت گشنشه سرلاک بگیر براش با سرنگ بهش بده فقط مواظب باش گلوش گیر نکنه ویت ...

اینک ساکته ی گوشه قفس خودشو پف کرده طبیعیه؟؟؟ پراش خیلی میریزه میترسم مریض باشه؟؟؟؟ تا چند وقت بگذره خوب میشه؟؟؟؟