2777
2789
عنوان

جلوگیری از اسراف ماهانه 76 تن کاغذ

196 بازدید | 10 پست

همراه اول در هر دوره 16 میلیون قبض چاپ می‌کنه و پست میکنه در خونه‌ها. خیلی از ما مدتهاست قبض ندیده‌ شدیم! و بر اساس اس‌ام‌اسی که میاد قبض رو پرداخت می‌کنیم و اون قبض‌ها معمولاً یه مدت تو راه پله‌ی ساختمانها می‌مونند تا اینکه نظافتچی میریزدشون دور!
برای قبض و پاکت هر مشترک تقریباً یک کاغذ A4 مصرف میشه.هر 210 تا کاغذ یک کیلو وزنشه. یعنی در این فرآیند در هر دوره‌ی دو ماهه 76 تن کاغذ پرینت میشه. خدا می دونه که برای این همه کاغذ چند درخت باید قطع بشه. اخیراً دیدم امکانی وجود داره برای اعلام اینکه آقا برای ما قبض صادر نکن
کافیه به صفحه‌
http://billing.mci.ir/billing/
برید. اونجا با اعلام شماره تلفن و کدپستی آدرس، می‌تونید صورتحسابتون رو ببینید. در پایین صفحه‌ی صورتحساب نوشته که اگر قبض چاپی نمیخواهید اعلام کنید. یه کم ریز نوشته!
پیشنهاد می‌کنم برای کاهش مصرف بیخودی کاغذ، برای خودتون وخانواده‌تون درخواست عدم صدور قبض بدید (حتی برای همسایه‌ها!!). کاری نداشته باشیم که جای دیگه داره کاغذ حروم میشه یا نه. و یا اینکه بقیه این کار رو میکنند یا نه. فقط یک دقیقه وقت می‌بره.
متشکرم.
همین الان یه کلیک روی لینک بالا
میشه برای حاجتم صلوات بفرستی دوست من❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy