2777
2789
عنوان

عرضه دعوا ندارم

303 بازدید | 16 پست

زورم فقط ب خانوادم میرسه 

یکی رو مخمه همش جلو همه بلند روم داد میزنه

میخوام جوابشو بدم

ولی تو دعوا پاهام یخ میکنه میلرزم خون ب مغزم نمیرسه

زبون ندارم 

چیکار کنم اون خیلی زبون داره

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اشتباه میکنی دق دلیت رو سر خانوادت درمیاری 

چرا نمیتونی فحشش بده ایندفعه . نتونستی دس روش بلن کن بزنش 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

زبون منم بیا ببر

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
بیا یکم من بهت زبون قرض بدم 😂استادم تو دعوا و کل کل کردن 

خب چی بهش بگم وقتی داد میزنه 

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

شما اشتباه میکنی دق دلیت رو سر خانوادت درمیاری  چرا نمیتونی فحشش بده ایندفعه . نتونستی دس ر ...

نمدونم یجور عذاب وجدانه برام که فقط برا خانواده زبون دارم و بقیه جاها مظلومم

کاری نداره ک  کی هست طرف؟

دوستم

منم مث خودتم😐

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚