2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگ

438 بازدید | 22 پست

دوستان عزیز یکسالو نیمه خونه ای خریدیم و عروسی گرفتیم اومدیم تو همین خونه ،،یه سه طبقه‌ک یازده واحد داره ،،،کلا مدیر ساختمونو قبول ندارن،دوتا از این واحد ها ک یکی واحد بغلی ما و یکی واحد بالا سریم از صبح ۹اهنگ میزارن و صداشم زیاد میکنن جوری صداش زیاده ک حس میکنم تو‌خونه من اهنگ گذاشتن هرروزم همون اهنگ های تکراری و غمگین ،،،،من از اهنگ بدم نمیاد ولی خب  اگر اهنگ گوش‌کنم با صدایی ک فقط توخونه خودم باشه گوش میدم،،،بخدا خسته شدم روانی شپم از پست اینا،،،،بیشتراز بیست بار تذکر دادم ولی انگار ن انگار،،،بچه هاشون تا ساعت یک شب تو سالن فوتبال بازی میکنن و جیغ جیغ میکنن،،،تمیزی سالنم ک نگم براتون اینقدر کثیفه هیچکس تمیز نمیکنه,,الانم امکان فروش خونه رو نداریم چون باردارم ،،،بخدا نمیدونم‌چکار کنم شما بگید

خدا صبرت بده..همسایه زبون نفهم واقعا معضله

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری رو بهونه نکن 

نم باردار بودم 

تنهایی اسباب کشیدم 

یخته ولی شدنیه 

سلامتی روانیت مهم تره 

وقتی فرهنگشون زیرصفره نمیتونی کاری کنی 

اسباب کشی کن 

اینبارم ب فرهنگ همسایه ها خیلی دقت کن

سه طبقه ... 11 واحد واقعا زیاده ...

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

واسه ما همینن دوتا همسایه داریم مث چی صدای موسیقی رو زیاد میکنن انگار ندید بدید هستن البته خونه ما شخصیه ولی با این حال صداشون تا خونه ما میاد

از شهریور سال ۱۳۹۷زندگی نکردم ...
بارداری رو بهونه نکن  نم باردار بودم  تنهایی اسباب کشیدم  یخته ولی شدنیه  سل ...

به شعور اطرافیان برمیگرده فرهنگ آپارتمان نشینی باید داشته باشن، ما تویه هر طبقه 6 تا واحدیم ولی اگه بگی ذره ای سرصدا و مزاحمت داشته باشن همشون آروم و بافرهنگن

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪

بنظر من این میتونه بیشتر ب  اعصاب و بارداریت آسیب بزنه  خدایی نکرده تا اسباب کشی

دوتا کار گر بگیر مادرو مادرشوهرتم بگو بیان جمع و جور کن برو جایی ک اعصابت راحته 

ماهم یه همسایه داریم دخترش از صبح ک پا میشه تا شب عر میزنه 

ببین‌عرررررررررررر به معنای واقعی ها

ولی خب میگیم بچس کاریش نمیشه کرد اما اینا بی فرهنگیشونه ک چون‌نمیخوان فرهنگ داشته باشن اینجوری اند

واسه ما همینن دوتا همسایه داریم مث چی صدای موسیقی رو زیاد میکنن انگار ندید بدید هستن البته خونه ما ش ...

خدا صبرمون بده و به اینام ی عقلی بده ،،خدا شاهده بچه هاشونم روانی شدن اینقدر ک‌جیغ جیغ میکنن و بد دهنن