2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 22 پست
اره بخدا باید همینکارو کنم باید ب شوهرم بگم دنبال خونه بگرده 

ی بار سختی بکش از شرشون خلاص شو 

چیه آدمو روانی میکنن اینا اخه 

بچت که بیاد اصلا نمیتونی تحمل کنی ... نوزاد ب آرامش احتیاج داره 

فقط از چاله ب چاه نیفت 

دنبال ی آپارتمان خلوت باشید 

عجله نکنید اصلا ... 

4 تاکوچه پایین تر شد اشکال نداره ... 

فقط محیطش مناسب باشه

دیوارهاش نازک نباشه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
از صبح ساعت۹اهنگ میزارن تا یازده شب،،،بخدا بیشتر وقتا از خونه میرم ،خونه مادرو مادرشوهرم ،،دارم روان ...

بعد ازنماز به خدا شکایت کن فقط خدا میتونه اینارو خفه کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار سختی بکش از شرشون خلاص شو  چیه آدمو روانی میکنن اینا اخه  بچت که بیاد اصلا نمیتونی ...

اره باید بگردیم ،،بخدا هیچی ارزش ازبین رفتن ارامشو نداره باید بگردیم دنبال ی خونه اروم

به شعور اطرافیان برمیگرده فرهنگ آپارتمان نشینی باید داشته باشن، ما تویه هر طبقه 6 تا واحدیم ولی اگه ...

اره عزیزم 

ما هم تو ی برج بودیم 

هر طبقه 6 واحد بود ... ولی خدا شاهده انقدر بی سر صدا بودن هر واحد ... 

اصلا از دیوار صدا میومد از همسایه ها و ما نه 😐😐😐

خیلی خاطرات خوبی داشتم از اون برج 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
بعد ازنماز به خدا شکایت کن فقط خدا میتونه اینارو خفه کنه

برام دعا کن شمام بخدا اینقدر نیاز دارم اروم بشم ک هرروز تا ۱۲شب میرم خونه مادرم یا مادرشوهرم ک فقط اهنگ و سروصدای اینارو نشنوم

برام دعا کن شمام بخدا اینقدر نیاز دارم اروم بشم ک هرروز تا ۱۲شب میرم خونه مادرم یا مادرشوهرم ک فقط ا ...

هدفون یا پنبه بزار گوشت.ما هم دوسال همسایه بالاییمون همین طور بودن تا ساعت ۳صبح بپر بپر.بوی مواد هم که وحشتناک بازم خوب بود تاساعت ۲ ظهر میخوابیدن.شبا هر وقت ازخواب میپریدم یا نمیشد ازصدا بخوابم میگفتم خیر از بچه هاتون نبینید که اینقدر بی ملاحظه هستید الان ساختمون جدید سکوت مطلقه خداروشکر راحت شدم.البته من جای شما بودم میموندم نینیم بیاد تلافی کنه.

هدفون یا پنبه بزار گوشت.ما هم دوسال همسایه بالاییمون همین طور بودن تا ساعت ۳صبح بپر بپر.بوی مواد هم ...

خخخخ اره اینم خوبه بچم بدنیا بیاد بلندگو بگیرم جلوش وقتی گریه میکرد🤣🤣🤣خدا همسایه بدو لعنت کنه