من طبق سونو اولم ۲۷ هفته و ۲ روز بودم رفتم سونو وزن جنین رو زده ۹۹۷ گرم....دکتر میگه باید برم سونوی داپلر انجام بدم....شما وزن جنینتون این هفته ها چند بود؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
۳۲ هفته و چندروز رفتم ۱۸۵۰ بود دکترم گفت ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم کمه... برام سنو کالر داپلر نوشت که ببینه خونرسانی به جنین خوبه ۳۵ هفته و چندروز سنو دادم وزنش ۲۵۰۰ بود گفت وزنش تقریبا نرماله ولی میتونست بیشتر باشه ولی خب خداروشکر خونرسانی خوبه به جنین
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
۳۲ هفته و چندروز پسرم بریچ بود و وزنش دکتر گفت یکم کمه
۳۵ هفته داپلر انجام دادم خونرسانیش خوب بود و سفالیک هم شده بود
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
ان شالله شماهم به خوبی و خوشی این دوران رو سپری کنی و زایمان راحتی داشته باشی و فسقلی رو سالم بگیری بغلت
برا منم دعا کن ۱۹ هفته ام کی باشه هفته های آخر باشم
چشم روی هم بذاری تموم میشه....شما هم منو دعا کن امروز میرم داپلر مشکلی نباشه
توکل بخدا ان شالله که به خوبی همه چی پیش بره
نگران نباش عزیزم همه چی خوبه توکلت بخدا باشه
بچه دومتونه ؟ الان چندهفته این ؟