2777
2789
😁عزیزم تو فکر بچم همش سه ساله منتظرم

کدوم شهری؟

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا ظهر میام میگم الان شوهرم خوابه شبکار بوده  چیکار کنم بیدارش کنم

ن نکن بیدار.واسه بچه درخواست بده یکچیزی بت میگم 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
بزار برم موجودی بگیرم سهام نریختن بم

بمن سهام نمیدن بی ادبا

بت درخواست دوستی دادم قبول کن

قبولش کردم 

راستی بیا یک خاطره دگ بگم یک خانواده زیاد زورمیزدن تحت پوشش بهزیستی بشن مشکلم داشتن ها من گفتم اگ شد ...

عه بابا تو خیلی حرفت بگیر داره واسه منم دعا کن تا قبل عید یه نی نی بیاد تو دلم شیرینیتم محفوظ

یه آیه هست توی قرآن که میگه

قَالَ رَجُلَانِ مِنَ الَّذِينَ يَخَافُونَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمَا ادْخُلُوا عَلَيْهِمُ الْبَابَ فَإِذَا دَخَلْتُمُوهُ فَإِنَّكُمْ غَالِبُونَ وَعَلَى اللَّهِ فَتَوَكَّلُوا إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ﴿۲۳﴾
دو مرد از [زمره] كسانى كه [از خدا] مى‏ ترسيدند و خدا به آنان نعمت داده بود گفتند از آن دروازه بر ايشان [بتازيد و] وارد شويد كه اگر از آن درآمديد قطعا پيروز خواهيد شد و اگر مؤمنيد به خدا توكل كنيد (۲۳)

این ایه ی 23 سوره ی مائدست

توی این ایه میگه دونفر از بنی اسرائیل که خداترس بودند نقشه میکشن برای بیرون مردم قوم جباری که توی عرض مقدس بودند و نقشه رو میگن بقیه ی بنی اسرائیل میترسن و میگن حصرت موسی تو و خدات برید ما اینجا میمونیم تا پیروز بشید بیاید که خدا هم اونهارو جهل سال سرگردان میکنه 

یعنی برای رسیدن به یه هدفی به یه خواسته ای باید طرح و برنامه داشته باشی، راه شاید طاقت فرسا و نشدنی بنظر برسه ولی باید نقشه داشته باشی 

چون انتهای این ایه است که "و علی الله فتوکلوا "میاد 

حالا من نمیدونم حاجت شما چیه، ولی براش برنامه ریزی کن، حتی اگر بترسی و محال باشه، بعد تلاشتو بکن و تکیه کن به خدا

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خواهش میکنم همینجا بگو خیلیا منتظر بچه ان

چیزی نیست گلم خاستم باش بحرفم

یه آیه هست توی قرآن که میگه قَالَ رَجُلَانِ مِنَ الَّذِينَ يَخَافُونَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمَا ...

میشه برای منم دعاکنی یه روزی خونه داربشم وازاین فلاکت نجات پیداکنیم😔 همین الان این پستم باگریه ست😔😭

میشه برای منم دعاکنی یه روزی خونه داربشم وازاین فلاکت نجات پیداکنیم😔 همین الان این پستم باگریه ست😔 ...

ببین من خودم حاجتم حاجت شماست و حالمم خیلی بده 

ولی چشم دعا میکنم گره های مخفی زندگیت باز بشه به ارزوت برسی

💔

امشبم که فاطمیه است حتما برو مجلس دلت باز بشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️