2777
2789

اهی ک ازدل براید کمرشومیشکونه دیروزود داره ولی حتمیه من هرکی دلم شکسته خدا نشونش داده ولی ن اونروز یکم دور ولی داده بدجورم داده

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تمرین و پیگیری..شاید طول بکشه ولی وقتی نتیجه رو ببینی دیگه ایمانت آنقدر قوی میشه که راحت توکل میکنی

ما آدما کلا عجولیم و خدا لحظه آخر گره کار رو باز می‌کنه و شرمندگیش میمونه واسه ما بخاطر ایمان ضعیف

منوهم دعاکنین دلم خیلی شکسته وگرفتارم  گرفتاری بزرگی دارم که اگه حل نشد تمام اساس خونم صحاب خون ...

مجردی زندگی میکنی مگ

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
سوال منم هست

سرمن چن تا اتفاق افتاددقربون خدابرم بیا بگم بخندید🤣

ممنونم عزیزم دستتون میبوسم

کدوم شهری خاهر

مجردی زندگی میکنی مگ

نه همسرم کارگر صحاب خونه گفت تاقبل عیدباید خونه خالی کنین حتما هیچ پس اندازی هم نداریم یه هفته شوهرم کارکرد برای یه پیمانکار خدانشناس گوشیش هم خاموش کرد حقشو بهش نداد سه میلیون کارکرد براش  رفت ودیگه جواب نداد  به خدا فقط وفقط خدا آگاه الان زندگیمون توی چه شرایطی هست و چطور میگذرونیم