2777
2789
اقا یکی یکروز زنگ و پیام از فامیلا یابامن دوس شو یانشی میرم ب کل خانوادت میگم ت هرزه ای و بامن و بقی ...

ابجی هیچکسی بزرگتر از خدانیست فقط بسپاردست خدا. خدا خودش آگاه و میبینه دل بنده هاش میبینه که چقد غصه داره  امیدوارم یه روزی دل همه ماها بی غصه بشه بحق آبروی فاطمه زهرا😔🙏🏻

یکبار یکی دگ دلم شکست گفتم خداکنه تافردا ببینی همون شبش عزیزش تصادف کرد .اینارو گفتم اه بیگناه میگیره شاید یکم دیر ولی ناامید نباش موردای زیادی واسم پیش اومده

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کسی رو نداری ازش کمک بگیری 

بیا ت همین تاپیک واسش جم کنیم اگ موافقی هرکی درحد توانش

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
هیچ کسی رو نداری ازش کمک بگیری 

نه به خدا خانواده خودم پدرم هم کارگرپیر. پدرشوهرمم رحمت خدا رفتن خودشون تحت پوشش کمیته امدادهستن هیچکسی رو نداریم به چندنفر رو زدیم ولی گفتن که نداریم همسرمم هر روز میره سرفلکه بلکه کارگیرش بیاد ولی بازناامیدبرگشت

کاشکی فقط صاحب خونه باشه😔 اجاره خونه عقب افتادیم بیشتر برای همین لج کرد گفت اگه تاهفته بعدی ندادین ...

دعای حضرت یونسو بخون از تهه دلت یک دعای دگم هس میگ افوض امری الله ان الله بصیربالعباد وفوقاه الله سیات ما مکرو ت نت سرچ کن تلفظ دقیقش میاد

ابجی فدای مهربونیت ولی نی نی یارتعلیقمون میکنه همه رو اگه تاپیک ببینه

گناهش گردن خودش ت این زمونه باید دست همدیگه ردگرفت

دو دل هستم برم دکتر اعصاب که از فکرم بره یا نه  چجوری توکل کنم

جریانت نمیدونم ولی اگ ب حق باشی چوبشو میخوره از دل بااه دل واگذارش کن بخدا

راستی اینم بگم صدقه زیاد بدید دست هم نوع بگیرید اونوقته خدا دعارو مستجاب میکنه کمک واسه خدا بدید ن چیز دگ اگ هرکی تاپیک میخونه بیاد کمکش کنیم

ببین منم الان خونه بابام زندگی میکنیم و خونه های خودمون در حال ساخته چند روز پیش ۶ ملیون اللحساب داد ...

توروخدا الان خبرشو بده درحد توانت هرچ میتونی خدا مشکلت حل اگ نکرد بیا تف کن بمن