غیرتی بودن بنا به تعریفی که در جامعه ما داره، مصداق بارز محدودیت و کنترلگری هستش. رفتار سالمی نیست.
یه زن یه موجود عاقل و دارای منطق و قوه تشخیص هستش. فقط و فقط حق خودش هست که در مورد پوشش و روابط و رفت و آمدهاش تصمیم بگیره.
اگه می بینید چیزی به اسم غیرت در جامعه باب شده به خاطر اون نگاه غلط تاریخی هست که زن رو همرده طفل می دونه که نیاز به سرپرست یا ولی داره.
چیز جذابی نیست که بابتش ذوق کنیم. هیچ ارتباطی به عشق و دوست داشتن نداره. عشق یعنی احترام و آزادی.
هیچ کس صاحب ما زنان نیست. پس بهتره شروع کنیم به اصلاح این افکار. از خانواده های خودمون هم شروع بکنیم. اگه برادر یا پدرمون تذکری دادن خیلی محترمانه بگیم ممنونم که به فکر منی ولی این انتخاب منه ، منم به اندازه شما می فهمم و به اندازه شما قدرت تفکر و تحلیل دارم. من نیازی به مراقبت یا کنترل ندارم بلکه نیاز به حمایت و احترام دارم.
در مورد همسر هم همینطور اگه رفتار های کنترل گرانه دیدید اصلا وارد رابطه نشید و اگر دیدید که همسرتون کنترلگری داره لطفا حتما با مشاور صحبت کنید و اگه اصلاح نشد دیگه تصمیم با خودتونه که یک عمر تحت محدودیت زندگی بکنید یا نه.