2777
2789
عنوان

مرد غیرتی، جذاب یا کنترلگر

1094 بازدید | 19 پست

غیرتی بودن بنا به تعریفی که در جامعه ما داره، مصداق بارز محدودیت و کنترلگری هستش. رفتار سالمی نیست

یه زن یه موجود عاقل و دارای منطق و قوه تشخیص هستش. فقط و فقط حق خودش  هست که در مورد پوشش و روابط و رفت و آمدهاش تصمیم بگیره.

اگه می بینید چیزی به اسم غیرت در جامعه باب شده به خاطر اون نگاه غلط تاریخی هست که زن رو همرده طفل می دونه که نیاز به سرپرست یا ولی داره. 

چیز جذابی نیست که بابتش ذوق کنیم. هیچ ارتباطی به عشق و دوست داشتن نداره. عشق یعنی احترام و آزادی

هیچ کس صاحب ما زنان نیست. پس بهتره شروع کنیم به اصلاح این افکار. از خانواده های خودمون هم شروع بکنیم. اگه برادر یا پدرمون تذکری دادن خیلی محترمانه بگیم ممنونم که به فکر منی ولی این انتخاب منه ، منم به اندازه شما می فهمم و به اندازه شما قدرت تفکر و تحلیل دارم. من نیازی به مراقبت یا کنترل ندارم بلکه نیاز به حمایت و احترام دارم.

در مورد همسر هم همینطور اگه رفتار های کنترل گرانه دیدید اصلا وارد رابطه نشید و اگر  دیدید که همسرتون کنترلگری داره لطفا حتما با مشاور صحبت کنید و اگه اصلاح نشد دیگه تصمیم با خودتونه که یک عمر تحت محدودیت زندگی بکنید یا نه.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اینا عیرتی بودن فقط تو رمان قشنگه و تو فیلما تو زندگی واقعی دیوانه میشی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

متاسفانه اینجا بعضی دوستان به رفتارهای مازوخیسمی و شکاکی میگن غیرت و براشون جذاب هم هست 😑

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا عیرتی بودن فقط تو رمان قشنگه و تو فیلما تو زندگی واقعی دیوانه میشی

دقیقا

متسافانه خانمایی که تو همچین ازدواجایی هستن هیچی از زندگی نمی فهمن. همیشه تحت نظر و کنترلن!

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

متاسفانه اینجا بعضی دوستان به رفتارهای مازوخیسمی و شکاکی میگن غیرت و براشون جذاب هم هست 😑

آره براشون جذابه چون فکر میکنن از روی عشق و دوست داشتنه. ولی در واقع از روی عدم اعتماد و کنترل گری هستش. یا حس مالکیت. در هر صورت اصلا چیز قشنگی نیست.

غیرت یه چیز دو طرفه است به خصوص توی خانواده وقتی حصاری به اسم خانواده تعریف میشه یعنی زن و مردی که داخلش شدن از برخی آزادیاشون میگذرن هیچ مردی وقتی وارد این حصار میشه آزادیای یه فرد مجردو نداره و همین‌طور هیچ زنی، اگر می‌پذیرید امکانات شهر نشینی رو باید قواعد و قوانین شهر نشینی رو هم بپذیرید هر چند محدود میشید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
غیرت یه چیز دو طرفه است به خصوص توی خانواده وقتی حصاری به اسم خانواده تعریف میشه یعنی زن و مردی که د ...

اگه حدود اخلاقی رو زیر پا بذاریم قضیه فرق داره. اون اصلا یه مساله جداست.

ولی اینکه یه زن قبل از بیرون رفتن بخواد اجازه بگیره و اگه همسرش گفت نرو بگه چشم! اگه خانمی دلش یه سبک پوشش خاصی رو بخواد ولی همسرش بگه نه و اینم بگه چشم. اگه یه خانمی حتی از یه مراوده عادی با همکار یا فامیل مرد بترسه، اینا همه اش ناشی از مشکلات شخصیتی اون مرد هست. و به هیچ وجه جذاب نیست.

یه زن بعد ازدواج با همسرش مشورت میکنه ولی همچنان در مورد روابط و پوشش و حد و مرزهاش خودش تصمیم گیرنده است و نباید شوهرش چیزی رو بهش تحمیل بکنه. زن هم اگر چیزی رو به مرد تحمیل بکنه کنترل گره و رفتارش سالم نیست.

نظر همه محترم .با احترام  ولی برای من جذاب مردی ک غیرتی هست🌺

مرسی که اومدی نظرت رو نوشتی عزیزم

اتفاقا برای منم جالبه که بدونم چرا همچین مردی برای بعضی از خانما جذابه؟

آره براشون جذابه چون فکر میکنن از روی عشق و دوست داشتنه. ولی در واقع از روی عدم اعتماد و کنترل گری ه ...

عزبز دلم شایدم به علت‌نگرانی باشه..به علت اینک برای طرف ارزش داری و ترس اینو داره ک بلایی سرت باید یا راهو اشتباه بری🌺

🌷خدایا شکرت🌷
اگه حدود اخلاقی رو زیر پا بذاریم قضیه فرق داره. اون اصلا یه مساله جداست. ولی اینکه یه زن قبل از بیر ...

خوب این به شرطیه که همه این حقوق رو بتونه به شوهرش هم بده مثلا هزار بار تو این چند سال دیدم خانم با خانواده آقا قطع رابطه کرده و میگه شوهر فلانم اصلا پشتم نیست و یواشکی با خانوادش رفت و آمد داره یا یکسره خانمایی که میگن شوهرم به فلانی لبخند زد به فلانی پیام داد و ... حتی نوع پوشش آقایون هم برای خانم مهمه و نظر میده پس این دو طرفه است . تازه حدود اخلاقی توی خانواده‌ها با هم متفاوته زن و مرد موقع ازدواج باید سعی کنند آدمی رو پیدا کنن که بیشترین کوفیت رو باهاشون داره

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
عزبز دلم شایدم به علت‌نگرانی باشه..به علت اینک برای طرف ارزش داری و ترس اینو داره ک بلایی سرت باید ی ...

اگه ترس اینو داره که راه رو اشتباه بری یعنی عدم اعتماد

و نگرانی هم دلیل محدود کردن نیست. منم الان نگرانم که پدر و مادرم وقتی میرن پیاده روی نتونن از خیابون درست رد بشن چون سنشون بالاست، ولی نمیگم بهشون که پیاده روی نرید. چون معتقدم نباید محدودشون کنم و اصلا حق این کارو به خودم نمیدوم که شخص دیگری رو محدود کنم. تهش نگرانیم رو بهش میگم و ازش میخوام مراقب باشه. 

خوب این به شرطیه که همه این حقوق رو بتونه به شوهرش هم بده مثلا هزار بار تو این چند سال دیدم خانم با ...

خب این خانم ها هم رفتارشون از رفتار استاندارد فاصله داره. اینا هم بدون اینکه بدونن شخصیت کنترل گر یا مداخله گری دارن.