2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

200 ولی اگه خودش بود تا حالا ازم اون پولو گرفته بود

دویست هزارتومن ..! ول کن ترخدا ب روش نیار اصلا 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
از خودت پول گرفته یا همسرت ؟ ب همسرت ک بسپری کاری نمیکنه به احتمال زیاد  چ مبلغی هست ی مدت هس ...

البته شوهرا میگن من بهت میدم هروقت مامانم داد من برمیدارم😂 شوهر من اینجوریه

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏

مادر شوهرمن سال ۹۵، ۵۰ تومن ازم قرض گرفت قرار شد سر برج بده.

یکسال بعد داد. منم چون مبلغ زیادی نبود بیخیال اون پول شده بودم. کلا فراموش کرده بودم اون پولو😁

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
به همسرت بگو  من پول ازم بگیرن به همسرم میگم‌اون جاشون بهم میده😁

از این جیب رفته به اون جیب😂

درستش اینه به ادم بد حساب قرض ندیم 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
ی پیرن دادم بهش گفته پولشو میدم الان 3ماهه نداده ب 100تومن پول

وای ول کن ترخدا .. زشته ..

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

بيخيال شو

فك كن بهش كادو دادى

چيه دويست تومن

اونايى كه ميگن كاربرى دستِ دو نفره مشخصه سوتى زياد دادن و خالى زياد بستن اينجورى ميگن دستشون رو نشه🤣

به شوهرت بگو از اون بگیر مطمئن باش به ننش برمیخوره الان میگه  پول پسرم بوده پس ندمم اتفاقی نمیفته

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏

خب بنظرم مبلغی نیس ارزشش رو داشته باشهولی از این ب بعد سفت و سخت تر باش 

خرید نکن بجاش 

قرضم خواست بگو نداری نقد 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔