2777
2789
لیقوان مخصوصا لیقوان تبریز دوس دارم خخخ

ولم کنااااااااا،من همونم ک تو ندوستی

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
یا همه ی پیر وپیغمبرا

خیلی بد هست هیچ وقت تجربه نکنی الهی

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد هست هیچ وقت تجربه نکنی الهی

یک دفعه بچه بودم ،ی همچین حسی بهم دست داداولی من احساس میکردم یکی نشسته روسینم وتکون میخوره ،مثل اسب سواری ولی ن چیزی میدیدم ن میشنیدم

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
😂😂😂😂😂نترس چون دختر خوبی هستی قول میدم نخورمت ❤

اگه ب هوای تجاوزواینامیای باید بگم ماااازاون خونواده هاش نیستیییییییییییم

یک دفعه بچه بودم ،ی همچین حسی بهم دست داداولی من احساس میکردم یکی نشسته روسینم وتکون میخوره ،مثل اسب ...

اره ی چیزی تو همین مایه هاس ولی با این تفاوت ک هشیاری کامل داریم درعین خواب عمیق ‌

حوری ک برای بیدار شدنمون تقلا میکنیم تا از اون وضع وحشتناک خلاص شیم

یک دفعه بچه بودم ،ی همچین حسی بهم دست داداولی من احساس میکردم یکی نشسته روسینم وتکون میخوره ،مثل اسب ...

من میبینم  می‌شنوم اما نمیتونم حرف بزنم فقط در حد هوم هوم کردن مثل آدم های لال ، بدنم قفل میکنه !انقدر آیت الکرسی قل هو ولا میخونم تا میره 😥

انگار داری له میشی 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

اره ی چیزی تو همین مایه هاس ولی با این تفاوت ک هشیاری کامل داریم درعین خواب عمیق ‌ حوری ک برای ...

دقیقا

😭😭😭😭بنظرت دکتر نریم؟؟؟

من دو ساله ک دیگه بختک نیومده سراغم الحمدالله 

اصلا بختک وجود نداره 

بخاطر اینکه صاف خابیدی تو معده یه چیزی هست ترشح میکنه میزنه بالا و نمیتونی نفس بکشی اذیت میشی 

و علت دیگه عدم خونرسانی به مغز که یه لحظه ادم مرگ مغزی میشه و بدنش سنگین میشه 

دیگه فهمیدم چطوری امضا میزارید😂😂میشه یه صلوات مهمونم کنید🙏
ی شبحیم اون وسط اذیتم میکرد نامرد تجاوزم کرد بهم انقدر امام علی و صدا زدم قرآن خوندم بیدار شدم  ...

تو رو خدا یه خورده اطلاعاتتون رو ببرین بالا مطالعه کنید در مورد مشکلتون به جای خرافات

فلجِ خواب (Sleep Paralysis)، حالتِ اختناق، سنگینی، قفل شدنِ بدن و عدمِ تواناییِ حرکتِ اندامهایِ بدن مخصوصا دستها و پاها است که گاهی هنگامِ خواب به انسان دست میدهد.
در این شرایط فرد دچارِ ترسِ شدیدی شده و علیرغمِ تلاشی که برای بیدار و بلند شدن میکند تلاشِ او بی‌نتیجه است و لذا وحشت و احساسات بسیار ناخوشایندِ فردبیشتر میشود.
 رؤیایِ وحشتناکِ توأم با احساسِ خفگیِ  در نهایت انسان را از خواب میپراند ولی در اصل مشاهدات و احساساتِ ناشی از این عارضه، آنقدر واقعی به نظر میرسد که شخص فکر میکند درحالِ تجربه امورِ ماوراء الطبیعه است!
طبقِ تحقیقاتِ انجام شده، تقریبا ۷٪افرادِ بزرگسال و نزدیک به ۳۲٪ بیماران روحی- روانی، درطولِ زندگیِ خود، حداقل یک بار فلجِ خواب را تجربه میکنند.
چند مطالعه نیز نشان میدهد که ۳۶٪ از تمامیِ مواردِ بختک در سنینِ بینِ ۲۵ تا ۴۴ سالگی رخ میدهد.
کابوسِ بختک که معمولأ بینِ چند ثانیه تا چند دقیقه بیشتر به طول نمی‌انجامد غالبا هنگامِ بلوغ شروع شده و در سنِ ۲۰ تا ۳۰ سالگی افزایش مییابد.
فلجِ خواب معمولأ در مردان و زنان، به نسبتِ مساوی رخ میدهد.
بختک اختلالِ بی خطری است، هیچگونه عارضه جسمی به دنبال ندارد درعرضِ چند لحظه پایان مییابد و به ندرت با مشکلاتِ عمیقِ روانی مرتبط میباشد.
به گفته دانیل دنیس کاندیدای دکتری در رشته علوم اعصاب و پژوهشگر پروژه فلج درخواب، زمانی که فرد این پدیده را تجربه میکند کاملا هوشیار است.
 در واقع تصور میشود که درچنین مواقعی، ذهن بیدار است اما بدن همچنان خواب است.
شبه سایه وار که می‌بینیم چیست؟
باورهای فرهنگی هم قویا بر این تجربیات و توهمات اثر میگذارند و در نهایت به شکل گیری فولکلور ومی انجامد.
در مورد آن موجود سایه واری که برخی در زمان فلج خواب تجربه میکنند براساس مطالعه‌ای که توسط پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای سن دیگو انجام گرفت و نتایج آن درمجله فرضیات پزشکی به چاپ رسید در این زمان اعصاب جداره‌ای نورونهای موجود درمغز را تحت نظر گرفته و به پاها فرمان حرکت میدهند و چون نمیتوانند حرکت کنند مغز درمورد حرکت مورد نظر دچار توهم میشود.

آنطور که دنیس می‌گوید «این شبه سایه وار» می‌تواند در نتیجه نوعی بیش فعالی در آمیگدال باشد که در واقع بخشی از مغز است که حس ترس را ایجاد می‌کند.

درچنین مواقعی فرد درحالی ازخواب بیدار میشود که بخش یادشده ازمغز او فریاد میزند «تهدیدی وجود دارد»؛
 بنابراین مغز شما باید برای فعال شدن بی دلیل آمیگدال چیزی را کشف کند و پارادوکس به وجود آمده را به نوعی برای خود تفسیر کند.
درطول خواب این بخش از مغز همچنان فعال میماند با این همه فلج کامل بدن درست پس از هوشیاری میتواند فعالیت آن را بیش از پیش کند.

واقعا؟؟اره دقت کردم هر وخ خوابم بهم میریژه بختک میاد سراغم. بنظرتون پای جن درمیون نیس 😩😂

خدایا منو ببر...  من برم تو افق محو بشم

تجاوز،  جن،  یا علی گفتن🙄😳🤔

نمیدونم چقدر با هورمونهایی که مغز سبب ترشح اونهاست آشنا هستی...
مثل هورمونهای جنسی که به دستور مغز ترشح میشه.
یه دسته هورمون هستن که بهشون میگیم هورمونهای توهم زا، یکی از قسمتهای مغز مسئول ترشحش هست.
 این هورمونها گاهی طبیعی ترشح میشن به میزان کم گاهی با تلقین فرد به خودش بیشتر ترشح میشه، به این شکل که تنهاست شرایط ترشح این هورمون مهیا هست فرد به صورت مکرر به خودش تلقین میکنه که شاید چیزی دیگه ای هم اونجاست و این دست از تلقینها باعث ترشح شدید این هورمونهای توهم زا میشه و کافیه همونموقع یک صدای تصادفی بیاد...
مثلا صدای چکه کردن آب یا صدای رد شدن ماشین از خیابون، یا هر صدای دیگه ای...
 اینجاست که فرد فکر میکنه زوزه یا سایه یه موجود نامریی رو شنیده !
 این هورمونهای توهم زا خیلی قوی هستن اگه شرایط رو برای خودتون مهیا کنید اون قدر ترشح میشن که درخت جلوی شما شروع به سخن گفتن میکنه!
هر چیزی که باعث شه مغز تحریک شه باعث میشه هورمونهای توهم زا ترشح کنه.
اگر زیاد این هورمونها ترشح بشه  قسمت دیگه خودآگاه مغز تقریبا از کار میافته...
 از تعادل روانی نرمال خارج میشن مثل کسانی که میگویند جن زده هستند!
در واقع جنی درکار نیست ترشح زیاد این هورمونها یا اختلالات روانی باعث برهم خوردن تعادل رفتاری و فیزیکی این اشخاص شده. 

بدن شما درحالت خواب و یا به عبارت دیگر درحالت حرکت سریع چشم قرار میگیره اما ذهن شما بیداره این اتفاقات معمولا در زمانی رخ میده که شما ازخواب بیدار میشید و چشماتون رو باز میکنین اما نمیتونید بدنتون رو تکون بدید. 
درحقیقت در زمان فلج خواب
 (بختک)هم پدیده علمی اتفاق میفته و هم پدیده متافیزیکی.
دلایل علمی:
از بُعد علمی شما وقتی که میخوابید تمام ماهیچه‌های اصلی بدن به غیر از ماهیچه‌های چشم و ماهیچه‌های تنفسی مانند ریه و یا قلب قفل میشن و یا اصطلاحا فلج میشن تا شما در اثر هیجانات در حین خواب نتونید که حرکت کنید. 
چون اگر قرار باشه تا درحین خواب حرکت کنید ممکنه که به بدن شما آسیب جدی وارد بشه و یا از بلندی پرتاب بشید و یا به جسم سخت، مثل دیوار برخورد کنید.
 در واقع فلج خواب یک سیستم محافظتی برای انسان درحین خوابه و اگر این سیستم از کار بیفته وقتی که خواب میبیند جسمتون تلاش میکنه تا اتفاقات درون خواب را تقلید کند. 
مثلا اگر درخواب بدویدجسم فیزیکی تلاش میکند تا همان کار را تقلید کند و درصورتیکه این اتفاق بیفته به علت آنکه انسان در اون حالت هیچ اختیاری از خودش نداره آسیب شدیدی خواهد دید. 
درحال حاضر افراد زیادی درسراسر جهان دچار بیماری خوابگردی هستند.
 یعنی بدن آونها درحین خواب فلج نمیشود بنابراین مجبور هستند که خودشان را به تخت و غیره … ببندند.