2777
2789

خخخخ

الان ک دیگه صبح شده نخواب

پاشو نماز بخون 

لامصب خیلی بد هست نمیتونی تکون بخوری یا حرف بزنی 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ الان ک دیگه صبح شده نخواب پاشو نماز بخون  لامصب خیلی بد هست نمیتونی تکون بخوری یا حرف ب ...

ی شبحیم اون وسط اذیتم میکرد نامرد تجاوزم کرد بهم انقدر امام علی و صدا زدم قرآن خوندم بیدار شدم 

نمازمو خوندم باز یکم بهترم

ی شبحیم اون وسط اذیتم میکرد نامرد تجاوزم کرد بهم انقدر امام علی و صدا زدم قرآن خوندم بیدار شدم  ...

چ تجاوزی😐

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .

نامنظم بودن خواب و مزاج سردباعث این حس بد میشه باصطلاح میگن طرف سردیش کرده

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
ی شبحیم اون وسط اذیتم میکرد نامرد تجاوزم کرد بهم انقدر امام علی و صدا زدم قرآن خوندم بیدار شدم  ...

تجاوز کرد 😳😳😳

مگه میشه

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

واقعا؟؟اره دقت کردم هر وخ خوابم بهم میریژه بختک میاد سراغم. بنظرتون پای جن درمیون نیس 😩😂

سوره بقره را بلند بخون تو خونه جن من باشه میره