2777
2789
عنوان

دلیل بی خوابی الان تو

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 92 پست
هیچی خواب دیدم تو ی تالار مجلل تهران شایع قرارا باهام ازدواج کنه و داریم خودم‌خودش و پیشرو اعنگ می‌خ ...

اونجاهم بهتون گفتم برايه شايع شات بفرستتت اسى شماهم بهش بگو بفرسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون شایع😂😂

اره دیگه 

لامصب کراشهههه

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

اره ديدم. اصلا حواسم نبود. يعني تا فردا بايد صبر كنم؟!هوف

حالا اگه بخوای زنگ بزنیم باز کنن شما شکایت کنین بعد ببندن🥲🥲😂😂😂

که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

😂😂😂ولی شنیدم میگن شب خوبه که

برای ما که فرق نمیکنه مهم اونان که می میگن ، خوبیش چیه ، شب با شکم پر خوب نیست که

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

اونجاهم بهتون گفتم برايه شايع شات بفرستتت اسى شماهم بهش بگو بفرسته

آقا شایع زن داره

من اهل خیانت نبستم

انشالا تو آینده با خودش پیشرو  و خودم ی گروه رپ میسازیم

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

من فقط فكرم سمته احكام دينيشه، نماز و غسل كِى ميشه خخخ

مگه غسلش چقدر وقت میخواد ؟البته خودمم تنبلم ولی چاره چیه

عه ولی فرقی نمیکنه گلم😂😂😂بیشتر شبه

چون کارش سخته بیشتر شبا ساعت ۱۱ خوابه ، منم میگم گناه داره تنها دلخوشی ش  اینه