2777
2789
عنوان

اتفاق دیشب هنوز تو ذهنمه 😢🥺

288 بازدید | 18 پست

سلام خانوما نمیدونم خرافاتی شدم یا نشونه اس من چندوقتیه حال روحیم خوب نیست دو سه سالی هم هست نماز رو ترک کردم دیشب به دلم افتاد چهل تا حدیث کسا بخونم که ارامش بهم برگرده و حضرت زهرا(س)کمکم کنن حدیث کسا رو خوندم خابیدم خواب دیدم تو روضه حضرت زهرا هستم و دارم وضو میگیرم نماز بخونم همه ام میگن التماس دعا نمیدونم این نشونه حاجتمه نشونه اینه که باید نمازامو بخونم یا چی؟کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی هم حالم خوبه هم بغض دارم بابتش نمیدونم چرا

منم

حدود چندماه پیش هرشب پشت سرهم

خواب مشهد و حرم امام رضارو میدیدم!خیلی جالب بود اونم هرشب

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 
التماس دعا عزیزم  هم باید نماز بخونی هم حاجت کرفتی خوش به حالت برا منم دعا کن

چشم محتاج دعام ایشالله که حاجتمو بده فقط باورت میشه الان نخابیدم نماز صبحمو بخونم بخابم که خواب نمونم منی که سه سال نماز نخوندم

ای جان 😍😍 عزیزم ی خواهشی دارم ازت شپا که انقد دلت پاکه واسه ی خانومی به اسم معصومه مادرش اکرم دعا ...

چشم عزیزدلم حتما دعا میکنم مطمعن باش خدا جواب هممونو میده فقط نباید به عظمت و بزرگیشون شک کنیم 

استارتر عزیز،اصلا به وسوسه های شیطان توجه نکن،من به شخصه بوده دعاها کردم و خوندم که یه خوابی که دوست دارم رو ببینم،مغزم هیچ سناریویی نساخته،اونم به این بامعنایی و مقدسی،خدا منتظرت بوده و عاشقانه ازت استقبال کرده،دعوت شدی عزیزم👏👏👏👏👏🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️