2821
2789
عنوان

فک کنم شوهرم داره خیانت میکنه😔

3323 بازدید | 118 پست

میدونید حس یه زن هیچ وقت دروغ نمیگه 

هیچوقتم فکر نمیکردم شاید یه روزی واسه منم اتفاق بیفته 

ن مشکلی ن دعوایی هیچ داریم زندگی‌مون میکنیم 

گوشیش زنگ خورد هول شد جواب داد اصلا نزاشت اون ک پشت خطه جواب بده گفت سلام خوبی اره نیم ساعته اومدم خونه بعد‌من همین طوری چشمم‌افتاد به ساعت دیدم ۱۰ و نیمه دقیق 

قط کرد گفت پسر همسایه اس بیا تو کوچه کارت دارم پنج دیقه ای رفت و اومد 

نمیدونم چرا حسم گفت ببرم ببینم واقعا پسر همسایه زنگ زده دیدم اخرین تماس واسه پدرشه ساعت ۱۰ 

خب اگ پسر همسایه بوده چرا باید شماره اش پاک کنه 

الان ک خوابه کل گوشیش زیر و رو کردم هیچی پیدا نکردم 

شرط اصلیم واسه ازدواج وفاداری بود گفتم حتی اگ بچه هم باشه بفهمم خیانت کردی میرم من الان باردارم و رابطه ممنوعم 

فکرشو کنید دلیل خیانت یه مرد باشه بچه ای از خودش ک داره تو وجود زنش رشد میکنه من بهش گفتم جور دیگه رابطه داشته باشم ولی اون سرد سرده دوماهه

اگ دلیل خیانتش رابطه جنسی باشه واقعا برای خودم متاسفم با انتخابم😔بغض دارم دارم میترکم 

الان فقط خواهرانه میخوام بهم کمک کنید راهی هست گوشیش چک کنم قبل پاک کردن برنامه ای چیزی اگ اره بهم درخواست بدید

تیکر تولد ۲سالگی دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐بیا مثلا به خیانت فکر نکنیم

شاید معتاد شده 😑

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

اگه همراه اول با نصب نرم افزار همراه من

اگه ایرانسل با نصب ایرانسل من

داخل خدمات ریز مکالمه داره 

ولی کدش به گوشی همسرت میاد

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792