asdfghjklqwett مدیر عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 1065 عنوان طلا بخرم یا دیگه دیرشده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2536 بازدید | 65 پست ۲۰ تومن دارم توبانک گزاشتم چندساله ارزشش کم شده نمیدونم الان دیگه دیرنیست واسه خرید طلا یا پایین میاد؟ 1401/10/04 | 23:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11780 طلای بدون اجرت هم هست ۷درصد باید اجرت بدن،وقتی خوبه که کیلو کیلو طلا بفروشی پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
خوشگل1موفرفری عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 3142 سود ماهیانه ۲۰ درصده ولی تورم از ۵۰ درصدهم گذشته.پول تو بانک ارزشش کم میشه روز به روز پول ما که واقعا بی ارزش شده 😔تورم هم که افتضاح رفته بالا😔😔 خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7814 امروز خواهر شوهرم میگفت چون خیلیها پولشونو از بانک دراوردن ، قرار شده با 24 درصد سود بدن. طلا ... ولش کن پول تو بانک نزار بنظرم سودش برکت نداره بازم هر جور دوست داری عزیزم ببین کدوم به نفعته اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
history عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 8504 تقصیر شما هم نبوده....هیچکس فکر نمیکرد اینحوری بشه....بعدم مردم همه که اقتصاد دان نیستند.....مردمِ ع ... یه کم آروم شدم باحرفت 😭😭😭
shokraneh10 عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 3494 من بودم ی سهم تو بورس میخریدم ک تو کفه خودمم فعلا ۳۰ میلیون داشتم همه رو خریدم دبروز ب امید دوبرابر ... شما طلا خریدید یا سهام؟از بازار سهام اطلاعی دارید؟میدونید چه سهمی الان خوبه بخریم؟راستش منم یه کم پول داشتم،نمیدونم چکار کنم؟طلا بخرم یا سهام
asdfghjklqwett مدیر استارتر عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 1065 چند روزه همه ریختن بازار دارن طلا میخرن بخدا راه نبود بریم تو مغازه ها دیگه واقعا معلوم نیست چی قراره بشه
خوشگل1موفرفری عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 3142 من بودم ی سهم تو بورس میخریدم ک تو کفه خودمم فعلا ۳۰ میلیون داشتم همه رو خریدم دبروز ب امید دوبرابر ... بورس کاملا اشتباهه. من یک سال پیش برای اولین بار و برای آموزش 12 میلیون توی بورس سهام خریدم. پولم شده 8 میلیون، یعنی 4 میلیون توو ضرر هستم. تازه دوروزه که شاخص بورس من، سبز شده و دارم میرم توو مثبت. خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی
asdfghjklqwett مدیر استارتر عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 1065 ولش کن پول تو بانک نزار بنظرم سودش برکت نداره بازم هر جور دوست داری عزیزم ببین کدوم به نفعته بخدا حرفت حقه سود برکت نداره برای من که اینطور بوده
asdfghjklqwett مدیر استارتر عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 1065 بورس کاملا اشتباهه. من یک سال پیش برای اولین بار و برای آموزش 12 میلیون توی بورس سهام خریدم.& ... همون پول رو میدادی طلا الان دوبرابرشده بود پولت.البته به قول دوستان مقصر ما نیستیم که پولمون بی ارزش میشه هرروز
خوشگل1موفرفری عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 3142 ولش کن پول تو بانک نزار بنظرم سودش برکت نداره بازم هر جور دوست داری عزیزم ببین کدوم به نفعته والا موندم چیکار کنم، هزار تومن هزارتومن جمع کردم. اصلا دوست ندارم از دستش بدم، به خاطر همین دارم پرس و جو میکنم ببینم کدوم بهتره. خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7814 [QUOTE=265705860]بخدا حرفت حقه سود برکت نداره برای من که اینطور بوده[/قربونت 💖💖💖واقعا همینطوره اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
خوشگل1موفرفری عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 3142 همون پول رو میدادی طلا الان دوبرابرشده بود پولت.البته به قول دوستان مقصر ما نیستیم که پولمون بی ارزش ... اشتباه کردم. البته یکم هم طمع کردم هااااااااادوستهام اینقدر تعریف کردن و گفتن خوبه و رشدش زیاده منم گول خوردم و الان مثل چییییی پشیمونم. خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی
شمعدونی_طلایی عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 7814 والا موندم چیکار کنم، هزار تومن هزارتومن جمع کردم. اصلا دوست ندارم از دستش بدم، به خاطر همین ... طلا بخر دو تومن هم میشه عزیزم تا دو روز پیش میتونستی با پولت ۱۰ گرم بخری تا چند روز دیگه ۶ گرم باز پرس و جو کن اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
asdfghjklqwett مدیر استارتر عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 1065 اشتباه کردم. البته یکم هم طمع کردم هااااااااا دوستهام اینقدر تعریف کردن و گفتن خوبه و رشدش ز ... اشکال نداره. چند روزه بورس خوبه ایشالا که به سود میرسی
خوشگل1موفرفری عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 3142 طلا بخر دو تومن هم میشه عزیزم تا دو روز پیش میتونستی با پولت ۱۰ گرم بخری تا چند روز دیگه ۶ گرم باز پ ... من دو ماه پیش دوتا سکه گرمی خریدم دونه ای سه تومن. الان شده دونه ای چهارو پونصد. اگه میدونستم که اینقدر رشد داره همون موقع تمام پولمو سکه میخریدم. به قول دوستان نمیدونستیم که یدفعه طلا چند برابر میشه. خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی