2777
2789
طلای بدون اجرت هم هست

۷درصد باید اجرت بدن،وقتی خوبه که کیلو کیلو طلا بفروشی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
سود ماهیانه ۲۰ درصده ولی تورم از ۵۰ درصدهم گذشته.پول تو بانک ارزشش کم میشه روز به روز

پول ما که واقعا بی ارزش شده 😔

تورم هم که افتضاح رفته بالا😔😔

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز خواهر شوهرم میگفت چون خیلیها پولشونو از بانک دراوردن ، قرار شده با 24 درصد سود بدن.  طلا ...

ولش کن پول تو بانک نزار بنظرم سودش برکت نداره بازم هر جور دوست داری عزیزم ببین کدوم به نفعته

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
من بودم ی سهم تو بورس میخریدم ک تو کفه خودمم فعلا ۳۰ میلیون داشتم همه رو خریدم دبروز ب امید دوبرابر ...

شما طلا خریدید یا سهام؟

از بازار سهام اطلاعی دارید؟

میدونید چه سهمی الان خوبه بخریم؟

راستش منم یه کم پول داشتم،نمیدونم چکار کنم؟طلا بخرم یا سهام

من بودم ی سهم تو بورس میخریدم ک تو کفه خودمم فعلا ۳۰ میلیون داشتم همه رو خریدم دبروز ب امید دوبرابر ...

بورس کاملا اشتباهه. 

من یک سال پیش برای اولین بار و برای آموزش 12 میلیون توی بورس سهام خریدم. 

پولم شده 8 میلیون، یعنی 4 میلیون توو ضرر هستم. 

تازه دوروزه که شاخص بورس من، سبز شده و دارم میرم توو مثبت. 

بورس کاملا اشتباهه.  من یک سال پیش برای اولین بار و برای آموزش 12 میلیون توی بورس سهام خریدم.& ...

همون پول رو میدادی طلا الان دوبرابرشده بود پولت.البته به قول دوستان مقصر ما نیستیم که پولمون بی ارزش میشه هرروز

ولش کن پول تو بانک نزار بنظرم سودش برکت نداره بازم هر جور دوست داری عزیزم ببین کدوم به نفعته

والا موندم چیکار کنم، هزار تومن هزارتومن جمع کردم. 

اصلا دوست ندارم از دستش بدم، به خاطر همین دارم پرس و جو میکنم ببینم کدوم بهتره. 

[QUOTE=265705860]بخدا حرفت حقه سود برکت نداره برای من که اینطور بوده[/

قربونت 💖💖💖

واقعا همینطوره

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
همون پول رو میدادی طلا الان دوبرابرشده بود پولت.البته به قول دوستان مقصر ما نیستیم که پولمون بی ارزش ...

اشتباه کردم. 

البته یکم هم طمع کردم هااااااااا

دوستهام اینقدر تعریف کردن و گفتن خوبه و رشدش زیاده منم گول خوردم و الان مثل چییییی پشیمونم. 

والا موندم چیکار کنم، هزار تومن هزارتومن جمع کردم.  اصلا دوست ندارم از دستش بدم، به خاطر همین ...

طلا بخر دو تومن هم میشه عزیزم تا دو روز پیش میتونستی با پولت ۱۰ گرم بخری تا چند روز دیگه ۶ گرم باز پرس و جو کن

طلا بخر دو تومن هم میشه عزیزم تا دو روز پیش میتونستی با پولت ۱۰ گرم بخری تا چند روز دیگه ۶ گرم باز پ ...

من دو ماه پیش دوتا سکه گرمی خریدم دونه ای سه تومن. 

الان شده دونه ای چهارو پونصد. 

اگه میدونستم که اینقدر رشد داره همون موقع تمام پولمو سکه میخریدم. 

به قول دوستان نمیدونستیم که یدفعه طلا چند برابر میشه.