2777
2789
خیلی اشتباه کردم تو بانک گذاشتم پول بی ارزش میشه

من پنج سال پیش ۸۵ گرم طلامو فروختم سیزده میلیون گذاشتم بانک سود بگیرم. که جمع کنم خونه بخریم 

منطق منو‌ باش تورو خدا 😶😶😶😶

یه قرون از اون پول نمونده 

اگه طلاهام‌می موند شاید میشد کاری کنم

ما اکثرا فکر می کنیم پول رو توی بانک بذاریم هر وقت گرونی شد خب درش میاریم  غافل از اینکه اونقد ...

دقیقا هنگ کردم اگه دوسال پیش طلا میگرفتم الان چند برابر شده بود مغز ندارم که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا کجاست

یه گوشه کناری بهتر از پوله که ارزشش میادپایین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
من پنج سال پیش ۸۵ گرم طلامو فروختم سیزده میلیون گذاشتم بانک سود بگیرم. که جمع کنم خونه بخریم  ...

😫😢😢

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
طلا هر روز داره میره بالا تقریبا به ۱۹۰۰ شاید برسه ولی باز افت پیدا میکنه بهترین کار اینه اونایی که ...

مگه چقد ارزون میشه که بفروشه ودوباره بخرهبهترین حالت اینه اگه به پولش نیاز نداری هیچ کاری نکنی اگه پول داشتی بازم بخری

من پنج سال پیش ۸۵ گرم طلامو فروختم سیزده میلیون گذاشتم بانک سود بگیرم. که جمع کنم خونه بخریم  ...

تقصیر شما هم نبوده....هیچکس فکر نمیکرد اینحوری بشه....بعدم مردم همه که اقتصاد دان نیستند.....مردمِ عادی هستند.....پول ما نباید اینقدر بی ارزش بشه تند تند

مگه چقدر سود میدن؟ طلا خیلی بهتره به نظرم چون پول بی ارزش میشه

امروز خواهر شوهرم میگفت چون خیلیها پولشونو از بانک دراوردن ، قرار شده با 24 درصد سود بدن. 

طلا هم خیییییلی دوست دارم😍😍

گفتم یکم تحقیق کنم ببینم کدوم بهتره. 

آخه توو این یکی دو ماه طلا خییییلی رفته بالا. 

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی