2777
2789

میشه اگه تجربه ای از این داشتید بگید که بدونیم؟

کجای اجتماع دقیقا؟!

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان،کاربری دست دونفر🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه روز رفتم کافی نت یه دختر کنارم بود ازم خوشش اومد شمارمو گرفت که معرفیم کنه بعدشم پیام داد قرار شد یه روز همدیگرو ببینیم ک دیگ ازش خبری نشد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مهمونیای زنونه ،با دوستات برو بیرون ،برو کلاس های مختلف مثلا باشگاه

پیدا میشه واقعا؟

حس میکنم خبری نیست اینا حدس و گمان

باشگاه که همه ادایی و فلان

اونجای اجتماع که مورد پسند خودته مثلا اگه مذهبی هستی مسجدو روضه و اینا برو اگه نیستی واهل هنری تئاترو گالری فضاهای هنری زیاد برو اگه کافه دوست داری یه کافه شلوغ پاتوق کن اگه اهل ورزشی باشگاه انقلاب زیاد برو از فضای مختلط ورزشی استفاده کن برای پیاده روی اگه فضای اموزشی و علمی  دوست داری کارگاه های حضوری مرتبط با علاقت برو 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

والا به منم میگفتن،من خواهرم ۱۴ساله تو یه ارگان دولتیه که خیلی مرد و‌پسر هستن ولی قسمت نشده ازدواج ک ...

شغلتون چی بود عزیزم

والا به منم میگفتن،من خواهرم ۱۴ساله تو یه ارگان دولتیه که خیلی مرد و‌پسر هستن ولی قسمت نشده ازدواج ک ...

شوهرت سر کار دیدت؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اونجای اجتماع که مورد پسند خودته مثلا اگه مذهبی هستی مسجدو روضه و اینا برو اگه نیستی واهل هنری تئاتر ...

من باید فضاهای هنری برم🥰😍

کجای اجتماع یعنی چی 😁 دور میدون ونک خوبه ؟

نمیدونم شما آقایون کجای اجتماع هستید؟