2777
2789
عنوان

خانما شوهرم خیلی سرد شده

576 بازدید | 34 پست

اصلا چندوقته روانم بهم ریخته همشششش دنبال کارای خودشه و اصلا انگار ما براش مهم نیسیم.نه اینک مهم نباشیم .فکر میکنه فقط باید شکممون رو سیر کنه..منم قربون صدقش میرم .حتی برم پیشش منو ناز میکنه بوس میکنه ولی نه اینک خودش بخاد فکر کنم برا اینه که من گله نکنم ازش..الان ماه شش بارداری هستم ..خیلییییی وقته ک اصلا نمیاد سمتم .قبلا هم خودم باید پیش قدم میشدم اما الان اصلاااااا گوشه هم میام انگار نه انگار ..دیگه کلافه شدم.اهل خیانت و اینچیزام نیست فقط فشار کاریش زیاده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم همینطوریه 

اینده هممون داغون شد با این گرونیا مردا هم تحت فشارن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

عزیزم همه مردا فشار زیادی روشونه با توجه به شرایط مملکت یه مرد باید دهن خودشو سرویس کنه تا خرج زن و بچه رو در بیاره

وقتی هم فشار عصبی زیاد باشه قوای جنسی کار نمیکنه تقصیری نداره بنده خدا

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

حق دارن طفلیا بعدم شاید قبلا هم  همین بوده  باردار شدی دل نازک شدی و حساس

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                         

وای مث همسر من دیگه نمیدونم چیکار کنم

منم تا سمتش نرم سمتم نمیاد به قول تو وقتی ام میرم انگار مجبوری محبت میکنه انگار ازم که دوره راحت تره من حوصله اشو سر میبرم ولی به روش نمیاره ها که اذیت میشه منم دیگه تصمیم گرفتم زیاد نرم سمتش ولی خیلی سخت میشه ادم نمیدونه چیکار کنه

سخت نگیر وفکرت وخراب نکن همین طور که خودتم گفتی فشار کاریش زیاده شماهم بارداری دیگه این بنده خدا چیکار میتونه بکنه شما فقط سعی کن به خودت برسی وهمیشه شادابو خوشگل کنی خودش درست میشه معمولا تو حاملگیو بعد زایمانم یه مدت این شرایط پیش میاد

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

عزیزم همه مردا فشار زیادی روشونه با توجه به شرایط مملکت یه مرد باید دهن خودشو سرویس کنه تا خرج زن و ...

خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو..بخدا همش تو خونه هم داره حساب کتاب میکنه.جدیدا فک میکنم مشکل عصبی داره همش داره ناخناش راه با دندون میکنه .دیگه کلافه شدم