صتم۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 808 عنوان قرص مدروفم 111 بازدید | 7 پست کسی استفاده کرده ؟ 1401/10/04 | 23:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_کوچولوو عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 بله برای تنظیم پریود و گاها بالابردن ضخامت اندومتر تجویز میشه 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
صتم۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 808 بله برای تنظیم پریود و گاها بالابردن ضخامت اندومتر تجویز میشه دکتر به من داده گفته از روز ۱۴ سیکل تا ۲۴ روزی ۱ عدد بخورم یعنی در کل ۱۰ تا بعد خوردن ۷ تا لکه بینی دارم یا نمیدونم پریود شدم طبیعیه ۳ تا دیگه قرص را بخورم
هستی_کوچولوو عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 دکتر به من داده گفته از روز ۱۴ سیکل تا ۲۴ روزی ۱ عدد بخورم یعنی در کل ۱۰ تا بعد خوردن ۷ تا لکه بینی ... اره بخور دوره ت که تموم بشه کامل پریود میشی 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
هستی_کوچولوو عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 نخوری هم سه تارو تا چند روز لکه بینی داری بعدش درست پریود میشی 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
صتم۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 808 نخوری هم سه تارو تا چند روز لکه بینی داری بعدش درست پریود میشی یعنی هر ماه اینطوری میشم برای سه ماه دارو دارم یا بدنم عادت میکنه خیلی بد جوریه
هستی_کوچولوو عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 یعنی هر ماه اینطوری میشم برای سه ماه دارو دارم یا بدنم عادت میکنه خیلی بد جوریه بدن هرکسی متفاوت واکنش نشون میده ولی ممولا بعد قطع قرص چند روز لکه بینی و بعدشم پریودو کلا بعد قطع دوره درمان هم پریودت منظم میشه💛 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
صتم۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 808 بدن هرکسی متفاوت واکنش نشون میده ولی ممولا بعد قطع قرص چند روز لکه بینی و بعدشم پریود و کلا بعد قطع ... ممنون از راهنماییتون