2777
2789
عنوان

دعوای شدیدباشوهرسرپول

| مشاهده متن کامل بحث + 6593 بازدید | 235 پست
واقعیت من بخوام هم خنده ام میگیره به شوهرم بگم بهم پول بده درآمدم تقریبا دو برابر شوهرم هست بعد اون ...

اونوقت شماپولاتوچیکارمیکنی منکه اگه پول داشته باشم نمیتونم خرج نکنم برای بچه هامم خودم میخرم  روم نمیشه پولای خودموخرج نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مدرک دکترای تخصصیم قصد کار دارم میخوام تلاش کنم برا هیئت علمی شدن 😉😉 از خیر اون مدرک گذشتم همون ...

آفرین هیئت علمی شدن خیلی خوبه😍

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
ماهی شیش هفت تومن جمع میکنه

پس خیلی قناعت می کنه 

وگرنه گفتی دو تومن قسط داری پس یازده تومن میمونه و شیش هفت تومن پس انداز یعنی ماهی چهار پنج ملیون خرج خونه می کنه که با دو تا بچه خوب به نسبت خیلی کمه 

البته شما حدود دو ملیون کم کم از مخارج خود میوه و اینا جلو هستیدها 

ولی زندگی اینجوری هست که در بیشترین وضعیت پس انداز هم آدم سی درصد درآمدش رو پس انداز کنه 

تو ایران ولی مردم یا اصلا درآمدشون به پس انداز نمی‌رسه یا هشتاد درصد درآمد رو پس انداز میکنن 😂😂😂چون خود وام هم پس انداز 

واقعیت من بخوام هم خنده ام میگیره به شوهرم بگم بهم پول بده درآمدم تقریبا دو برابر شوهرم هست بعد اون ...

من میترسم شاغل شم خرج و مخارج خونه و بچه رو دوشم بزاره یا بگه باهم بدیم مشارکتی

اخه الان که حقوقش ۱۵ هست خیلیییی کم میده مثلا تو سع ماه یک میلیون داده  

ن خواهراین چ حرفیه من ازشدت ناراحتی اومدم دردودل تایکم آروم شم وشوهرم فعلانیومده خونه منتظرم ببینم م ...

هر روز ذاریات طلاق مزمل انشراح بخون یمدت که ادامه ببینی اثرشو میبینی هم وضع مالی خوب میشه هم شوهرت خییییلی نرم میشه.

هر روز ذاریات طلاق مزمل انشراح بخون یمدت که ادامه ببینی اثرشو میبینی هم وضع مالی خوب میشه هم شوهرت خ ...

شوهرمم تازگیاگیرداده یه بچه بیاری هرچی دارم براتوه حالانمیدونم چکارکنم وعده داده ک زندگیت بهشت میشه

شوهرمم تازگیاگیرداده یه بچه بیاری هرچی دارم براتوه حالانمیدونم چکارکنم وعده داده ک زندگیت بهشت میشه

بیار براش. بچه برای زندگی و محکم کردن روابط خیلی خوبه. حسم میگه شوهرت آدم خوبیه یدونه نی نی هم بیار ایشالا زندگیتون بهترم میشه

اونوقت شماپولاتوچیکارمیکنی منکه اگه پول داشته باشم نمیتونم خرج نکنم برای بچه هامم خودم میخرم  ر ...

من خرج خودم که می کنم آدم ولخرجی هم هستم کلا خیلی راحت پول خرج می کنم بعد هم پس اندازم رو مثلا ماشین رو عوض می کنم یه آپارتمان کوچک برای پسرم خریدم 

ولی کلا خودم خیلی خرج می کنم یا پسرم هر چی بخواد براش میخرم الان هم پی اس فایو میخواد بهش گفتم بعد عوض کردن ماشین برات میخرم 

پولم رو که نمیدم به کسی به هر حال تو زندگی خودمون میاد