2777
2789

چند وقتي هست که مامانم دیسک کمر داره این اواخر خیلی شدید شده واقعا هممون نگرانشیم .. یه دکتر رفتیم گفت باید عمل کنه با پلاتین .. نمیدونم چی هست اصلا اطلاعاتی راجبش ندارم .. اگه کسی چیزی میدونه میشه راهنمایی کنه و یک سری اطلاعات رو در اختیارم بذاره!!!!

کلا عمل دیسک کمر اصلا خوب نیست چون هیچوقت مثل روز اول نمیشه و همیشه باید استراحت مطلق باشه

اگر تهران هستید کلینیک سینوهه تو شریعتی عالیه من خودم نتیجه گرفتم ازشون همه روش های درمانشون غیر جراحی اصلا خودشون موافق جراحی نیستن

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

https://jamalypt.com/

از جدیدترین و به روزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com/

این پیج اینستاگرامشون

اینم لینک کانال تلگرامشون که مطالب خیلی مفیدی داخلش میزارن

خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقیقا داییم اینجوری شده بود .. رفته بود پیش یه دکتر گفته بود باید پلاتین بذاری بعد رفتیم پیش یه دکتر دیگه اسمشم دکتر میر بود با روش غیر جراحی دایی منو خوب کرد .. واقعا الان سرحال شده فقط گاهی درد به سراغش میاد که قابل تحمله مثل یه ادم عادی که گاه گاهی کمرش درد میگیره 

من دقیقا داییم اینجوری شده بود .. رفته بود پیش یه دکتر گفته بود باید پلاتین بذاری بعد رفتیم پیش یه د ...

کجاس این دکتر میر ؟

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
من دقیقا داییم اینجوری شده بود .. رفته بود پیش یه دکتر گفته بود باید پلاتین بذاری بعد رفتیم پیش یه د ...

دقیقا منم اسم دکتر میر رو شنیدم .. چون فوق تخصص ستون فقراته واسه همینه .. کارش حرف نداره ..

این دکتر میر کیه که اسمش همه جا هست ؟ خیلی مثل اسنکه خوبه کاشکی از اول مامانمو میبردم اونجا 

اقا برو پیش دکتر نقشبندی خودتو راحت کن .. فوق تخصص ارتوپده .. تو گوگل بزن دکتر فرید نقش ...

افرین منم اسم دو نفرو اینجا خیلی میشنوم .. دکتر میر با دکتر نقشبندی .. مثل اینکه خیلی خوبن