2777
2789
عنوان

تب و لرز و گلو درد

613 بازدید | 12 پست

سلام، من هفته هفت بارداری هستم، از دیشب گلو درد گرفتم و الان چند ساعته تب و لرز دارم، این موقع شب دکتر عفونی هم نیست، کسی تجربه داره؟ باید چیکار کنم؟

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینوفن ساده میتونی بخوری یا شیاف استامینوفن۳۲۵ بذار تب کنترل کن زیاد خوب نیست برا زن باردار

آموکسی سیلین میتونی بخوری 

سیتریزین هم میشه خورد اگ آبریزش داری

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
استامینوفن ساده برای تب و لرز بخور

۳۲۵ خوردم، ولی تاثیری نکرده تا این لحظه، هر هشت ساعت باید بخورم؟

استامینوفن ساده میتونی بخوری یا شیاف استامینوفن۳۲۵ بذار تب کنترل کن زیاد خوب نیست برا زن باردار آمو ...

مرسی عزیزم. استامینفون ۳۲۵ خوردم ولی یکساعته اثری نداشت

مرسی عزیزم. استامینفون ۳۲۵ خوردم ولی یکساعته اثری نداشت

۳۲۵ضعیفه 

۵۰۰بخور

من شیاف ۳۲۵گفتم اون قویتره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
سلام عزیزم شما بارداری بودین تب داشتید مشکلی واسه نی نیتون پیش نیومد؟

سلام عزیزم، رفتم دکتر عفونی، سفیکسیم و استامینفون ۳۲۵ داد. با اینحال دو یا سه روز عصرها تب و لرز داشتم. 

نه خدارو شکر، پسرم خوبه.

سلام عزیزم، رفتم دکتر عفونی، سفیکسیم و استامینفون ۳۲۵ داد. با اینحال دو یا سه روز عصرها تب و لرز داش ...

خدارو شکر عزیزم

خدا حفظش کنه براتون

برای منم دعا کنید نی نیم سالم بمونه برام

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
خدارو شکر عزیزمخدا حفظش کنه براتونبرای منم دعا کنید نی نیم سالم بمونه برام

ان شاالله که سالم سالم به دنیا میاد🤩🤩🤩