الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تبریز نیستم ولی دخترم را ده روزگی بردم پیش دکتر گوشش را سوراخ کرد باور کن خوابیده بود اصلا متوجه نشدخودش گوشواره ضد حساسیت انداخت بعد یک هفته در آوردم براش طلا انداختم البته باید هر روز مرتب براش چرب کنی
بچه مگه اسباب بازیه بزار بزرگ شه خودش تصمیم بگیره من دخترم ۱۸ سالشه تابستون قبل گوشش ر ...
عزیزم یک جوری میگید بذار خودش تصمیم بگیره انگار که برای همه چیز زندگیش ازاد هست. اگر مبنا این باشه پسر رو هم نباید ختنه کرد باید بذارن خودش تصمیم بگیره
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
بله ولی خارجی ها که ختنه نمیکنن چی شدن؟ پس فقط به خاطر دین خودمون هست. در هر صورت هروقت ما تونستیم تمام حق و حقوق و آزادی توی هر تصمیم و به دخترمون بدیم و دخالتی توی هیچ چیزش نداشته باشیم اون موقع میتونیم به خاطر دو تا سوراخ گوش هم همین نظر و بدیم.
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹