2777
2789
عنوان

خدا آدمو با بچه امتحان نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 35 پست
اسپری بینی منظورتونه؟ آره نزنم نمیتونه نفس بکشه . باشه ممنون

نه اسپری که بزنی تو دهنش

من پسرم سه ماهگی مریض شد سرفه ها بدی میکرد، دکتر براش اسپری نوشت خیلی خوب بود با دمیار براش میزدم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
نمی‌دونم دیگ والا ، همین همسایه مون داده بودش بعد دو سه روز خوب شده بود بچش

دوباره مریض میشه...من از مهر ۴باره پسرمو میبرم دکتر...تقریبا ۳سالشه دیگه میخوام تشنج کنم حالم از هرچی دارو تب و سرما و سرفه بهم میخوره...

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یا حسین دقیقا اینم اینطوره شربت میدم به امید خوب شدن سرفه میکنه بالا میاره دوباره میدم باز بالا ...

اره یه ویروسه لعنتی بچم خیلی ضعیف شد هیچی نمیخورد ...ببین واسه قطره هاش بریز تو سرنگ بعد بنشونش رو پات یه چیزی بده دستش حواسشو پرت کن بعد اروم دماغشو بگیر قطره رو بریز تو حلقش بعد دماغشو ول سریع یه فوت کن تو صورتش تا یکدفعه نفس بکشه نتونه عوق بزنه بعدم بغلش کن گریش اروم شد یه چیز شیرین قاشق بزن توش بزار دهنش تا مزش بره ....البته ۴  ۵ روز اول خیلی سخته بعد کم کم بهتر میشه ولی سرفش خیلی طول میکشه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

آره بهدونه خوبه کلا دونه های شربتی مثل تخم شربتی و اینا که لعاب میدن برای دستگاه تنفسی خوبن البته نم ...

ممنون کلا قورت نمیده تو بدبختی گیر کردم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
نه اسپری که بزنی تو دهنش من پسرم سه ماهگی مریض شد سرفه ها بدی میکرد، دکتر براش اسپری نوشت خیلی خوب ...

نه نداده عزیزم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اره یه ویروسه لعنتی بچم خیلی ضعیف شد هیچی نمیخورد ...ببین واسه قطره هاش بریز تو سرنگ بعد بنشونش رو پ ...

اره اینم ضعیف شده خدا بر باعث و بانیش لعنت ما نه جایی میریم نه گردشی که هوا بخوره تو خونه مریض شده . یهفته است تبش کنترل شد سرفه و آبریزش جدیدا زیاد شده مرسی از راهنماییت حتما اینکارو کردم خورد خدا خیرت بده