2777
2789
عنوان

الان از چی عصبانی هستید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 108 پست

ناراحتو عصبیم پدرشوهرم فوت شده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عصبانی نیستم ، درگیر امتحان زبان فردا هستم ، امیدوارم پاس کنم 

پاس میشه نگران نباش

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این گرونی که معلوم نیست تا کجا میخواد اوج بگیره عصبانی و غمگینم 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

از اینکه نمیتونم درس بخونم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

اینکه الان سر کلاس شیمی هستم فردا نهایی دینی دارم هیچی هم نخوندم یعنی اون جور که می خوام این کلاسه هم تموم نمیشه اگه هم بزارم برای بعد دیگه نگاه نمی کنم یعنی کی میشه من دغدغه ام از کنکور تموم بشه الان باید دانشگاه باشم نه فکر امتحان دینی 

ناراحتو عصبیم پدرشوهرم فوت شده

خدارحمتشون کنه ..براشون فاتحه خوندم

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
بی پولی 

مشکل همه هست..