2777
2789

ازت دلگیررمممم 

(مخالف شدید زن ستیزی و کودک همسری ) #قربانی کودک همسری🙃این روزا دلم به طرز وحشتناکی آشوبه  دوستان میشه برا صاف شده بدهی های همسرم و اینکه دوباره ارامش به زندگیمون برگرده یه صلوات مهمونم کنید 🙏عاجزانه محتاج دعاهاتونم ممنون میشم تو نمازاتون برا منم دعا کنید خیلی وقته که حالم خوب نیست  درگیر یک زندگی ام‌ که نه میتونم بزارم برم و نه حوصله موندن دارم ، دارم نابود میشم  روحم داغونه ،خسته ام از زندگی٫از بودن و نفس کشیدن ٫از بودن در کنار یه آدم اشتباهیچقد دلم برا دغدغه های کوچک بچگیم تنگ شده    خدایا خودت یه نظری کن🙃

خدا جون چرا کاری که کار جیک ثانیه ست نمیکنی؟؟؟ها؟؟؟

چرا ده سال پیش منو اینجایی که هستم نذاشتی هاااا؟؟؟

چرا واقعا؟؟؟بگو

باشه دیر کردی الان دیگه بسه جان خودت بسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا جونم سلام

ممنونم بابت هر چی که به من دادی 

ولی ته دلم ی چیز دیگه ای هم میخوام

میشه کمکم کنی ی انتخاب خوب هم برا ازدواجم داشته باشم؟ 😍 ممنونم ازت 

تو عشق منی🌷🌷🌷🌷🌷

ی روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه

من خیلی برای خدا نامه می نویسم

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

سلام خدای خوبم میدونی ک چقد دوست دارم و بهت امیددارم منتظر اون خبر خوبم که بهم وعدشو دادی منتظر اون خوشحالی ام ک قرار بعد این همه سختی برام اتفاق بیافته منو فراموش نکنی 

ببخش اگه خوب نیستم ونبودم میدونم تو ازمادر ب من مهربونتری

منو ب آرزوم برسون❤🌹

قربونت برم خداجون پول زیاد بده و اون ارزویی که هر روز براش دعا میکنم براورده کن 

تو خدایی و برانت کاری پداره میتونی ارزوی منو براورده کنی قول میدم شکر گزاری منم قول می دم خیلی زیاد شکر گزاری کنم خدا جون ارزوم رو براورده کن

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا