2777
2789
عنوان

سی تی اسکن در بارداری

3590 بازدید | 25 پست

کسی تجربه سی تی اسکن تو بارداری داره؟من هفته سوم بارداریم بوده رفتم سی تی اسکن قفسه سینه بدون روپوش سربی چون هنوز نمیدونستم باردارم...الان دارم دیوونه میشم از نگرانی

ان شالله هیچی نیست ب خودت اینقدراسترس نده برای بچه ت خیلی ضرر داره به دکترت گفتی مگه غربالگری نرفتی 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش

انشالله سالمه

با این شرایط حتما غربالگریارو برو

دور از جون دور از جون اگه اتفاقی افتاده باشه ، اونجا مشخص میشه

انشالله که اتفاقی نیفتاده

الآن چند هفته ای ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
نگران نباش انشالله سالمه با این شرایط حتما غربالگریارو برو دور از جون دور از جون اگه اتفاقی افتاد ...

واسم دعا کن عزیزم اگه میشه...خودم بخدا همش دست به دعام خدارو قسم دادم به حق حضرت زهرا و امام حسین که بچم سالم باشه و سالم بیاد بغلم🤲🥺🥺

عزیزم ناراحت نباش اشعه یا باعث از‌بین رفتن جنین میشه  و سقط میشه ، و یا   اگه بمونا یک‌ جن ...

خدارو قسم میدم به حق این روزای عزیز که ایام فاطمیه هست بچم سالم بیاد بغلمون🥺🤲ممنون از راهنماییت عزیزم❤️

عزیزم من بارداری اولم نمیدونستم باردارم یه چربی پشت کمرم بود رفتم عمل کردم روز قبلش عکس گرفته بودم از کتفم.بعد عمل هم رفتم دو تا دندون کشیدم اما پسرم سالم بدنیا اومد نگران این چیزا نباش