2777
2789
عنوان

تا حالا خواستگار پولدار داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 130 پست
ای کاش این خواستگار ها رو من داشتم 😂

فامیلامون بوود،الانم ازدواج کردم و پشیمون از انتخاب،همسرالانم تقریبا ثروتمنده ولی برای خرج کردن برای من فرقی باگدانداره

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ممنون منباب شوخی گفتم 😂

اوکی 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

فامیلامون بوود،الانم ازدواج کردم و پشیمون از انتخاب،همسرالانم تقریبا ثروتمنده ولی برای خرج کردن برای ...

ای بابا بگو خب گدا یکم برام خرج کن

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

ای بابا بگو خب گدا یکم برام خرج کن

حاضره بمیره ولی یک ریال نصیب من نشه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
واقعا حیف اون مرده که خواستگارت بود

حیف صدحیف،لعنت بمن

عزیزم کسی که بنز داره درامدش ماهانه میلیاردیه نه ۱۰۰ تومن😁خواستگار با درامد ۲۰۰ و ۳۰۰ میلیونم داشتم ...

ببخشید بنز e250 که جریدترین بنزه زیر پای بعضی ها هست که دویست سیصد هم بعضی ماها درامد دارن حتی بعضی دکترا تو شهرستان این ماشینو دارن.شما چطور میگی ماهی یک میلیارد