2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

WBCیه خورده بالاهست 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
خطرناکه؟ گلی صفحه دوم آزمایش رو هم یه نگا میندازی؟

مال گلبول سفیدخون ولی زیادی بالانیست ممکنه عفونتی چیزی توبدنت باشه این دکترت بایدآزمایش دیگه بگیره یاتشخیص بده 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
مال گلبول سفیدخون ولی زیادی بالانیست ممکنه عفونتی چیزی توبدنت باشه این دکترت بایدآزمایش دیگه بگیره ی ...

واسه مامای بهداشت برده ، خاک توسرش هیچی نگفته بهش. پس با این اوصاف باید بره دکتر 

نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔
خطرناکه؟ گلی صفحه دوم آزمایش رو هم یه نگا میندازی؟

عزیزم صفحه دوم ندیدم گروه خونیت هم Bمثبت اچ آی وی واچ بی سی وسفلیس هم منفی 

واسه مامای بهداشت برده ، خاک توسرش هیچی نگفته بهش. پس با این اوصاف باید بره دکتر 

مال خودتون مگه نیست اغلب این آزمایش هاروقبل ازبارداری میدن چون زیادی بالانیست بستگی به نظرپزشکش داره که داروبده یاآزمایش مدل دیگه بنویسه ولی بایدنشون بده بعضیاهم هستن بی تفاوتن میگن بروچیزی نیست ممکنه زمینه بیماری باشه وتشدیدبشه یکی هم همین مدلی دیدم دکترگفته بودچیزی نیست کم بالاهست ولی بعدازیک سال که مجددچکاب شده بود بیشتربالارفته بود 

مال خودتون مگه نیست اغلب این آزمایش هاروقبل ازبارداری میدن چون زیادی بالانیست بستگی به نظرپزشکش داره ...

نه عزیزم مال دوستمه. من هنوز باردارنشدم.

قبل بارداری آزمایش داده بود فقط قندش بالابود. واسه همین نگران قندش بودم. 

نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔

آزمایشگاهش کجا بوده اینکه جای معتبر بوده یا نه من خودم یه آزمایشگاه رفتم طبق اون آزمایشگاه دکتر گفت قند داری و تروییدت کم کاره بعدا شوهرم فهمید اون آزمایشگاه معتبر نیست رفتم جای دیگ