2777
2789
نه عزیزم مال دوستمه. من هنوز باردارنشدم. قبل بارداری آزمایش داده بود فقط قندش بالابود. واسه همین نگ ...

الان فقط این مشکل من دیدم قندش بنظرم همین که زده 81اگراین باشه که نرمال خوب 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
آزمایشگاهش کجا بوده اینکه جای معتبر بوده یا نه من خودم یه آزمایشگاه رفتم طبق اون آزمایشگاه دکتر گفت ...

آزمایشگاه بهداشت شهرمون...

آخه تو ازمایشای قبل بارداری دکترش گفت قندت بالاس

نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلی اینم صفحه دوم

اینم آزمایش ادرار اونایی که جلوش زده Negativیعنی مشکلی نیست ولی بعضیاش زده 2_1و۵_۲ایناعفونت نشون داده 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
مرسی عزیزم. 

خواهش میکنم