2777
2789

سلام خانما،دخترم ۱۰ سال و ۸ ماهشه،از دو سال پیش سینه اش جوونه زده،الان بزرگتر شده ،موی شرمگاهی درآورده ،سن استخونیش ۱۲ سال،قد ۱۴۳،دکتری که آزمایش نوشت براش ،گفت هورمون رشد و جلوگیری از بلوغ،حالا این ماه قراره برم پیشش،نگران همه چی هستم ،مخصوصا هزینه اش که از کجا بیارم اگه بیمه تایید نکنه،لطفا تجربه هاتون رو در اختیارم بزارید،ممنونم

من زدم

تو سن دخترتون هم بودم که زدم

سوالی دارید بفرمایید من جواب میدم

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کنید.  سن استخوانی بالاتره یعنی خوبه یا نه؟ دختر ۹ساله من موی شرمگاهیش و زیربغل درومده و دکترش میگه مشکلی نیست. حس میکنم هیچی بارش نیست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شما هورمون رشد زدید یا جلوگیری از بلوغ؟

هر دورو فکر میکنم برام تجویز کردن

چون یه تایم طولانی مصرف میکردم از این امپولا

دارو ها رو فکر میکنم پزشک دخترتون به مرور عوض کنن

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
لایکم کنید.  سن استخوانی بالاتره یعنی خوبه یا نه؟ دختر ۹ساله من موی شرمگاهیش و زیربغل درومده و ...

سن استخوانی بالاتر بده،زود پریود میشن و صفحه رشد بسته میشه و قد نمیکشن

من ده سالگی پریود شدم.بعدش حدود هفده سانت قد کشیدم.از نظر باروری و بارداری بسیار بسیار سالمم.الان کم کم موقع پریودشه چرا میخوای آمپول بزنی؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم