2777
2789
عنوان

سرفه های آلرژیک

444 بازدید | 12 پست

خانمها دخترم ۲ سال ونیمشه برای سرفه های  آلرژیک چی خوبه؟

ی سرماخوردگی گرفت الان بشدت سرفه ادامه داره

دکتر کتوتیفین داد میترسم بدم میگن عوارض داره

کتوتیفن برا زکام اینا هست ببرش پیش دکتر متخصص اطفال

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

دخترمنم دوسال ونیمشه خیلی سرفه شدید داشت دکتر بهش اسپری داد گفت اگه ادامه پیدا کنه به ریه اسیب میزنه 

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری هم داده باورکن اسپری تاثیر نداره اونقدر میزنم فرقی نمیکنه

برای دخرم تاثیر خوبی داشت بهش دونه به بده یا شربت گل بنفشه رو دختر من که اینا جواب میده

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺
اینا هم دادم😥😩

برش متخصص ریه شاید مشکل از ریه باشه بهش دستگاه بخور وصل کنن