2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پیام داده بگین چی جواب بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به شوهرت بگو بهشون محترمانه بگه بچمون اذیت میشه این همه در رفت و آمدیم

گفت یه سری،اووو یه دعوایی به پا کرد که ، آخرشم گفت تربیت من از همه بهتره ،بچه کوچیک هرچی میخواد باید بدی عقده ای نشه بچم

😑

💙

باید با همسرت صحبت کنی.....ایشون باید پشتیبانی کنه

کاملا درکت میکنم .....منم تا ۲ سالگی دختر بزرگم شهر ی بودم که خانواده خودم و خانواده همسرم بودند.....یعنی مکافات داشتمااااااااا......مکافات ....‌.اگه یه ساعت بچه رو میذاستم خونه بابام ......مادرشوهرم دعوا راه می انداخت که بچه رو اینجا نیوردی که به ما وابسته نشه......هر روز جنگ اعصاب داشتم الهی شکر دخترم که ۲ ساله شد از اون شهر رفتیم.....الانم برای مسافرت میریم از دستش در امان نیستم .....ولی دیگه بچه هام بزرگ و عاقل شدند

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
همه راهکار هارو دوستان دادن ولی کاش مادر شوهر منم اینجوری بود پوسیدم تو غربت خدا لعنتش کنه حسود خانو ...

شوهرت فامیل دیگه ای نداره؟ منم از خانوادم دورم در طول هفته نمیتونم برم ولی با یکی از فامیلای شوهرم رفت و آمد میکنم خیلی دوسشون دارم اونا هم همینطور چیزی درست کنه که من دوست دارم زنگ میزنه برم یا گاهی من میگم روزا اون بیاد

برا شام میگه بیاین؟ مادرشوهر من هر وعده میخاد خودشو بندازه اینجا

مادر شوهر منم همینطور یه خواهر شوهر مجرد هم دارم ۳۸ سالشه 

هر سری میگه ما حوصله مهمونو پذیرایی نداریم خودشون میان خونه من

الان ۸ ساله ازدواج کردم روهم رفته سه بار خونشون نرفتم

مادرشوهرم میگه من تلفنیم

روزی سه بار زنگ میزد

باید با همسرت صحبت کنی.....ایشون باید پشتیبانی کنه کاملا درکت میکنم .....منم تا ۲ سالگی دختر بزرگم ...

واااای دقیقا اینم همینه ،اگه من برم خونه مادرم شبش زنگ میزنه باید بیاین اینجا ،مثلا نمیاریش که وابسته نشه این حرفا

💙
هر سری یه بهانه بیار تا کم بشه رابطه تون  یبار خودت سرما خوردی  یبار مهمون داری  ی ...

قصدم همینه ،قبلا تاپیک زدم بچه ها گفتن کمتر برو بهونه بیار  ،حالا امروز اولین بهونه رو جور کنم ، البته که بیرونم میریم 

💙
گفت یه سری،اووو یه دعوایی به پا کرد که ، آخرشم گفت تربیت من از همه بهتره ،بچه کوچیک هرچی میخواد باید ...

نباید با یه دعوا کم بیاری اینجوری بچت ضرر میکنه خودتم عذاب میکشی بیشتر شوهرت میتونه تو این مورد کمکت کنه اگه دیدی جواب نمیده هر سری بپیچون یه مدت که نری عادی میشه