خسته شدم یه روز درمیون یا میگه بیاید اینجا یا خودش میاد خونمون بعد بچمو به شدت لوس کرده جوری که وقتی از خونش میایم فرداش بچم شروع به جیغ زدن گریه این کارا میکنه تا هرچیزی که میخواد بهش بدم ، حالا پریشب اونجا بودیم باز الان پیام داده خونه اید ؟ هنوز جواب ندادم چی بگم ؟؟احتمالا میگه بیاید اینجا شب ، چه بهونه ای بیارم که محترمانه هم باشه بهشم برنخوره؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید با همسرت صحبت کنی.....ایشون باید پشتیبانی کنه
کاملا درکت میکنم .....منم تا ۲ سالگی دختر بزرگم شهر ی بودم که خانواده خودم و خانواده همسرم بودند.....یعنی مکافات داشتمااااااااا......مکافات .....اگه یه ساعت بچه رو میذاستم خونه بابام ......مادرشوهرم دعوا راه می انداخت که بچه رو اینجا نیوردی که به ما وابسته نشه......هر روز جنگ اعصاب داشتم الهی شکر دخترم که ۲ ساله شد از اون شهر رفتیم.....الانم برای مسافرت میریم از دستش در امان نیستم .....ولی دیگه بچه هام بزرگ و عاقل شدند
«و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!» و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️ ️
همه راهکار هارو دوستان دادن ولی کاش مادر شوهر منم اینجوری بود پوسیدم تو غربت خدا لعنتش کنه حسود خانو ...
شوهرت فامیل دیگه ای نداره؟ منم از خانوادم دورم در طول هفته نمیتونم برم ولی با یکی از فامیلای شوهرم رفت و آمد میکنم خیلی دوسشون دارم اونا هم همینطور چیزی درست کنه که من دوست دارم زنگ میزنه برم یا گاهی من میگم روزا اون بیاد
گفت یه سری،اووو یه دعوایی به پا کرد که ، آخرشم گفت تربیت من از همه بهتره ،بچه کوچیک هرچی میخواد باید ...
نباید با یه دعوا کم بیاری اینجوری بچت ضرر میکنه خودتم عذاب میکشی بیشتر شوهرت میتونه تو این مورد کمکت کنه اگه دیدی جواب نمیده هر سری بپیچون یه مدت که نری عادی میشه