2777
2789
عنوان

برای حفظ زندگیم چیکار کنم؟

617 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من ۶ماه هست که بیگناه ازخونم آواره شدم وتواین مدت هیچکس ازخانواده شوهرم دنبالم نیومدن ومدام دارم پله های دادگاه بالاپایین میرم زندگیمو دوست دارم نمیخوام از دست بدم اما حالا خانواده شوهرم گفتن باید خودش زنگ بزنه بخواد تا بریم دنبالش بنظرتون چیکار کنم کارم شده گریه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوناروول کن شوهرت چی‌میگه

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

اقاتون چند سالشه؟

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  

ازش پرسیدم :

«راز اینکه ۶۴ سال از ازدواجتون میگذره چیه؟» خانومه گفت اونجاهایی که دعوامون خیلی بالا می گرفت تو اوج عصبانیت یه نفس عمیق میکشید می گفت «حیف که دوست دارم ...!»

بعدم تموم میشد، همین

کسی میتونه دقیق راهنمایی ت کنه که بدونه چرا بیرون آمدی؟چرا میخوای برگردی؟بخاطر چی باید تو زنگ بزنی و بخوای برگردی؟آیا باید عذرخواهی کنی؟شوهرت چرا همچین درخواستی ندارن و خانواده اش دارن؟رابطه ات با شوهرت چطور بوده؟چی زندگیت رو دوس داردکه میخوای برگردی؟ بچه داری؟بچه ها کجان؟اگر بچه ها دارشی توی تربیتش خانواده شوهرت مثل حالا که دخالت میکنن دخالت میکنن؟آیا کار بدی کردی که باعث شد از خونه در بیایی؟چی باعث شد بیایی بیرون؟اگه طلاق بگیری استقلال مالی داری؟خانواده حمایتت میکنن؟

پس با توجه به اینکه کسی اینجا اینها رو نمیدونه و خودت بهتر از همه جواب اینا رو میدونی خوب بشین به جوابها فکر کن و تصمیم بگیر که بهترین کار کدومه