2777
2789
عنوان

تو فکرم میخواستم بچه مو بندازم

753 بازدید | 40 پست

تو رو خدا بدون تعصب شما قضاوت کنید بگین حق باکیه 

دیشب رفتیم خونه مادر شوهرم جاریم هم بود شوهرم رفت برا بچه داداشش خوراکی خرید و اومد بعد مثل اینکه تو راه که میرفتن بچه داداشش دوتا تیکه کارتن کوچیک به شوهرم داده که اینا پول مال تو باشه وقتی اومدن شوهرم گفت این دوتا تیکه کارتن پول دیگه من نفهمیدم ماجرا وی بود 

خلاصه یه ساعت بعد شام من حواسم نبود کارتن ها رو برداشتم ریز ریز کردم حالا میبینم شوهرم طرف من چپ چپ نگاه می‌کنه میگه چیکار به اونا داری بچه اونا رو داده به من 

دل بچه رو شکستی طرف من چپ چپ نگاه کرده و بعدش هم باد کرده 

حالا بچه داداشش هم سرگرم خوراکی ها بوده 

بعد از اون منم ناراحت شدم تا امروز صبح باهم حرفی نزدیم امروز هم بکن میگه کلید هارو پیدا کن بعدش دعوا راه انداخته که تو با یه بچه لجبازی میکنی یا حسادت میکنی

سر من داد کشیده بخاطر بچه داداشش فکر نمیکنه بچه خودش اگه سقط بشه چی منم ازش بدم آمده واقعا دوست دارم هنوز که ماه اول یه چیزی بخورم سقط بشه برم خونه بابام اونم بره کاسه لیسی بچه داداش و زن داداشش و بکنه بی لیاقت 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگواینجور من الان درحال سقطم ب اجبار شدم آرامش روحی ندارم دردش هم یطرف زندگیم ریخته بهم😔

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

تعصب بی جاچه عشق هاروکه تبدیل به نفرت نکرده؟حالااشکال نداره شماناراحت نشو بیادبه روزی که واسه کوجولوخودتون سربقیه چشم غره بره 

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

تو رو خدا بگین مقصر کیه اگه منم حرف تونو قبول میکنم 

ولی من حواسم نبوده چیکار میکنم تو خونه هم کارتونی چیزی دستم بیاد ریز میکنم 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
تعصب بی جاچه عشق هاروکه تبدیل به نفرت نکرده؟حالااشکال نداره شماناراحت نشو بیادبه روزی که واسه کوجولو ...

من حاضرم بهت قول بدم بچه خودمون بیاد فدای سر خواهر و مادرش بکنه 

مگه وقتی من تازه زنش شدم باهام همچین رفتاری نکرد 

حالا بفکر بچه تو شکمم نیست بخاطر یه علف بچه صبح با من دعوا کرده رفته 

بذار بچه خودش بیاد بچه اونا رو تحویل نمیگیره 

اصلا این طور نیست این همیشه کاسه لیس بقیه بوده 

حتی اوایل زندگی زن داداشش رو به زنش ترجیح میداد فردا روزم میخواد بچه داداشش رو به بچه خودش ترجیح بده 

من حاضرم بهت قول بدم بچه خودمون بیاد فدای سر خواهر و مادرش بکنه  مگه وقتی من تازه زنش شدم باها ...

نه عزیزم شوهرمنم مثل شوهرتوبود تازه بدتربه شدت تعصب اونارومیکشیدتامن وبچه توشکمم. الان که بچه هایه کم بزرگ ترشدن فهمیده هیچ کس عزیزترازبچه ش نیست.صبورباش

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

خدا شفات بده 

بخاطر یه بحث کوچیک از بچت میگذری؟خب تو که بدتر از شوهرتی باز اون به یه بچه علاقه و محبت داره شما داری از حسادت خانوداه شوهر اینکارو میکنی درسته کارش خوب نبوده ولی خب شمام دقت میکردی وقتی میدونی حساسه