2777
2789
عنوان

احساس میکنم با شوهرم به تهش رسیدیم

401 بازدید | 30 پست

رومون کااملا بهم باز شده ...تو‌روز فک کنم ۱۰ بار با تیکه‌ حرف میزنیم‌....رابطه ام من اصلا میل ندارم هر دو هفته ی بار ....بچه هم داریم ...انقد زرنگه کههه هییبچ پولی تو حساب خودش نداره چند بار بهم گفته طلاقم بگیری چون تو‌حسابم پول نیس دادگاه مهریه‌ات هیچ میکنه بچه رو‌ پارتی دارم ازت میگیرم اه هیچ پشتوانه ندارم .....این زندگی فک‌نمیکنم درست بشه هردو بخاطر بچه تحمل میکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بد

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

اگ زندگیتو داری بخاطر بچت تحمل میکنی خب کاری کن توی این زندگی دیگ بهت سخت نگذره،نمیتونی با مهرومحبت دوباره زندگیتو از نو بسازی؟

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️

خوب شغل ازادداره؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

توکه سوختی ولی نزاربچه بسوزه صبوری کن چه میشه کردپیشانی نوشت واقبالت خوب نبوده بسوزوبسازتافرجی شه ۲۰سال بعدبچه نگه نتونستی بخاطرمن تحمل کنی  دیدم که میگم

درون مرامیکشدازبیرون شمارا😒