2777
2789
عنوان

تنلی تخمدان یا پلی کیستیک

165 بازدید | 33 پست

این مشکل رو داشتین ؟ دکتر رفتین ؟ چطور تشخیص  دادن ؟چه دارویی دادن ؟ خوب شدین ؟

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
هیچ سونو نوشت واسم یه مدتم قرص خوردم

چند وقت قرص خوردی ؟باردار شدی؟ 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نشونه هاش برای من موهای زائد و پریود نشدن وچاقی بود. رفتم سونو گفت pco هستی یا همون تنبلی تخمدان داری. دکترم رفتم دوفاستون و متفورمین میخورم. فعلا که با اینا پریود میشم و دارم لاغر میشم 

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
هیچ سونو نوشت واسم یه مدتم قرص خوردم

حتما سونو می نویسن ؟ با ازمایش خون نمیشه تشخیص داد ‍؟  بعد مصرف قرص خوب شدین ؟

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

من دارم سالی یبار پریود میشم دارو مصرف کردم یه مدت مرتب شد قطع کردم برگشت به حالت اول ولی دارو ها باعث شد کیست سینه بوجود بیاد کاش مصرف نمیکردم برا بارداری یه نسخه مصرف کردم فقط ماه بعد باردار شدم سخت نگیر

نشونه هاش برای من موهای زائد و پریود نشدن وچاقی بود. رفتم سونو گفت pco هستی یا همون تنبلی تخمدان دار ...

من دو تا علائم اول رو دارم ولی من چاق نیستم و روز به روز لاغر میشم و ۱۳ کیلو کمبود وزن دارم 

حتما سونو می نویسن ؟ با ازمایش خون نمیشه تشخیص داد ‍؟  بعد مصرف قرص خوب شدین ؟

نه دیگه سونو باید باشه اصن بدون سونو هیچ کار نمیتونه کنه

من سه ماه قرص خوردم تو اون مدت پریودام منظم و سر وقت بود بعد قرصا یک ماه بدون قرص سر وقت پریود شدم اما ماه بعدش به خاطر استرس و مشکلاتی که داشتم هجده روز پریودم تاخیر داشت دوباره رفتم دکتر دوباره سونو دوباره سه ماه قرص

بازم ماه اول بدون قرص اکی بود باید ببینم این ماه چی میشه؟

من دارم سالی یبار پریود میشم دارو مصرف کردم یه مدت مرتب شد قطع کردم برگشت به حالت اول ولی دارو ها با ...

همه‌می گن که سخت نگیرم ولی می ترسم با بیتوجهی مشکل بزرگتر بوجود بیاد

نه دیگه سونو باید باشه اصن بدون سونو هیچ کار نمیتونه کنه من سه ماه قرص خوردم تو اون مدت پریودام منظ ...

الان هزینه سونو چقدره ؟

من دو تا علائم اول رو دارم ولی من چاق نیستم و روز به روز لاغر میشم و ۱۳ کیلو کمبود وزن دارم 

عزیزم داروهای گیاهی تو این زمینه کمک کننده ان

اما ااکیدا رازیانه مصرف نکنی ک عوارضش خیلی خوشگلم

اگ داروی شیمیایی نمیخوری اگنوگل و ویتاگنوس خوبه 

حتما ویتامین دی مصرف کن

امگا 3 هم واسه این بیماری خوبه

ورزش خیلی خوبه

ب موقع بخواب ساعت دوازده ب موقع هم بیدار شو

استرس سم

فست فود نخور اکیدا

شیرینی هم نخور

از گرمیجات بیشتر استفاده کن

هر چند وقت ی بار چای دارچین بخور خوبه