2777
2789

دوستان منم تنبلی تخمدان دارم یکسال شایدم بیشتر قرص دوفاستون میخورم و سه ماهم متفورمین دکتر برام نوشت و یه پودرایی بود که باید میریختم تو آب و می‌خوردم که مال کمک باروری بود،من ۱۱ آذر پری شدم ۱۷ تموم شد ۲۱ و۲۴و۲۶ هم اقدام داشتم دوروز بعدش ینی ۲۸آذر من دردام شروع شد اول از همه هم پا درد و بعد تخمدانام تیر میکشیدن و کم کم بهشون اضافه شد معده درد،کمر درد،خستگی،حالت تهوع،سرگیجه،دوشب پیش یه بیبی زدم یه خط خیییییییییلی کمرنگ برام انداخت دوسه روزه ترشحات آبکی دارم و گر میگیرم،سینه دردم امروز بهش اضافه شده اما استرس دارم هم دلم میخواد سریع بیبی بزنم هم میترسم بزنمو منفی باشه،چهارشنبه یا پنجشنبه هم موعدمه،ازدیشب تا حالا علائمام خیلی کمتر شده زیر دلم دیگه خیلی کم تیر می‌کشه ،من امید داشتم باردار باشم ولی امروز کلا ناامید شدم 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور،کاش زود بگذره

من دارم دیوونه میشم ۹روز پیش رابطه پر خطر داشتم ۹روز پیش ی هفته مونده بود ب پریودم ولی حالا ازپریودم گذشته و از رابطه م ۹روز نمیدونم باردارم یانه؟ تکلیفموباخودم نمیدونم .. نمیدونم گرمیجات بخورم ک پریودشم؟ یامنتظر بمونم ؟

یا رب نظر توبر نگردد
منم تنبلی تخمدان دارم اگر خدایی ناکرده باردار هم نبودی نگران نشو اونایی که هیچ مشکل خاصی ندار ...

آخه علائمم یجورایی امیدوارم کرده بود ولی امروز ناامیدم کرد

من دارم دیوونه میشم ۹روز پیش رابطه پر خطر داشتم ۹روز پیش ی هفته مونده بود ب پریودم ولی حالا ازپریودم ...

بیبی نزدی؟میگن نباید خیلی گرمیجات بخوری تا متوجه بشی بارداری یانه