2777
2789

اصلا انگار یه اسم تو ذهنم هک شده به اسم بچه که هر کاری میکنم تو فکرشم نمیتونم از فکرش درام چیکار کنم از ذهنم پاک شه و حامله شم خیلی هم تپش قلب میگیرم به خاطر استرسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخام فکرشوهرکردنو ازسرم بیرون کنم لامصب هرکارمیکنم نمیشه

باید خواسته هامونو رها کنیم تابدستش بیاریم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

من مشکلم بچه نیست ولی سر ی سری شرایط مشکل اعصاب پیدا کرده بودم وقتی عصبی میشدم تپش قلب لرزش دست میگرفتم حس میکردم به مغزم تکسیژن نمیرسه ... ی چند ماهی همه چی و ول کردم از این دفتر رنگ آمیزیا گرفتم رنگ کردم گلدوزی کلاس زبان و باشگاه رفتم .... هم مشکلات رها کردم داره درست میشه ... هم حالم خیلی بهتر... راستی ایشالله به حق خانوم فاطمه زهرا دامنت سبز شه 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

ما آدما نمیتونیم چیزی رو فراموش یا کاملا حذف کنیم. 

برای همین باید یه روش رویارویی درست برای مشکلاتمون انتخاب کنیم. 

روش شما این باشه که بچه دار نشدن رو فعلا بپذیری و قبول کنی که نیست. از طرفی زندگی‌و واقعیت ها رو زندگی کنی و از داشته هات لذت ببری. برای سلامتیت و ارتقای روخیت تلاش کنی.

بچه دار شدی شکر، نشدی دیگه برات اولویت و دغدغه نیست، یه چیزیه که مثل هر انسانی به اون خواسته نرسیدی. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

منم میخام فکرشوهرکردنو ازسرم بیرون کنم لامصب هرکارمیکنم نمیشه باید خواسته هامونو رها کنیم تابدستش ب ...

انشالله شما هم میری سر خونه زندگیت حالا شوهر چیزی هست که بالاخره میشه ولی بچه رو باید خدا بده و به خودتم بستگی داره

عزیزم عروسک با بافتنی درست کن

یه کانال دارم یاد میده برای همین بچه های نی نی سایت هست:

https://t.me/dolls_hanan

یا

dolls_hanan@

خیلی رو خودت کار کن و استرس رو از خودت دور کن قطعا خیل زود باردار میشی

ضمنا دکتر هم برو داروهای تحریک تخمک بخور

ورزش هم خیلی بکن

فیلم هاش رو از اینترنت بگیر روزی نیم تا یک ساعت ورزش کن

روزی نیم ساعت هم پیاده روی

ورزش و پیاده روی تخمدان رو خیلی فعال تر می کنه و زودتر حامله میشی

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
ایشالله ب زودی حامله میشی استرس نمیزاره اصلا از فکرش بیای بیرون باردار میشی

اصلا باور کن زندگیم شده بچه هر کاری میکنم از ذهنم پاک شه نمیشه نمیدونم چیکار کنم

عزیزم عروسک با بافتنی درست کن یه کانال دارم یاد میده برای همین بچه های نی نی سایت هست: https://t.m ...

خوردم هر چی داروی تحریک تخمدان بوده دو بار هم ای یو ای کردم که منفی شد دکتر هم میرم میگن سالم هستین هر دو