2777
2789
عنوان

تا حالا شده توی خونه تنها باشی و مرگ جلوی چشات ببینی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چنبار پیش اومد

اخرین بار مریض بودم اسهال و استفراغ شدید

نصف شب تو دسشویی بودم انقد اسهال رفتم یهو عرق سرد کرد کل بدنم نفسم نمیومد تنگی نفس گرفتم تهوع شدید دست و پام شله شل نمیتونستم خوپمو برسونم بیرون از دسشویی شوهرم خواب بود جان نداشتم بیدارش کنم

حس کردم داره روح از بدنم میره🥺🥺

یه نوع روانگردانه مثل ماری جوانا..من گرفتم خوردمش اونم به مقدار زیاد..اولش حالم خوب بود یهو ضربان رف ...

کدوم رو خوردی؟ این 

یا این 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               
دوبار بار اول خدا شاهده خیلی شیرین بود برگشتم ‌ناراحت بودم چرا برگشتم بار دوم دوست نداشتم برم گفتم ...

ینی چی بار اول چه جوری  رفتی و نخواستی برگردی 

مگه متوجه شدی رفتی ؟

اگه دوست داری بیشتر توضیح بده لطفا

اون بالایی رو ریختن تو کیک و چایی منم به مقدار زیاد خوردم😐

اینو من همیشه بو داده ش رو مشت مشت مثل آجیل میخورم عاشقشم خوبه گفتی شانس آوردم 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی🤍دعا کن مادر بشم 8 ساله که منتظرم      خدایا میشه بغلمو با دستات پر کنی ؟ آخه میگن : دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولدشدس🥺                                                                      انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛        رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین.               
اینو من همیشه مشت مشت مثل آجیل میخورم عاشقشم خوبه گفتی شانس آوردم 

احتمالا چیزی که من خوردم یه چیز دیگست 

ببین اون چیزی که من خوردم اسمش شاهدونست و ماده روانگردانه جوری که ساقی آورد دم خونه تحویل داد😐ظاهرشم دونه دونه قهوه ای بود حالا نمیدونم فرق این جیزی که من خوردم با اون چیزی که شما میخوری چیه

عجب  ی جور مردم آزاری اگر میدونستن چرا بهت نگفتن چه عوارضی داره چیه

فقط گفتن سرخوشت میکنه همین منم احمقم چون کیک دوست دارم کلی خوردم و یهو .‌‌..

الان بعد دو سال هنوز عوارضش تو بدنمه و بعد اون جریان کلا داغون شدم