2821
2789
عنوان

کسی بیداره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 36 پست
اصلا  برای خودمم عجیبه چرا باید از ین خوشم بیاد 😭😭 قسمت دارک ماجرا اینه اون ازم‌ کوچیکتره&nb ...

دقیقا

کی هست مگه؟

هرچی آرزوی خوبه، مال تو...❤️ ای کاش تو دنیا، نه غم و اندوه وجود داشت، نه دلتنگی، نه غرور، نه بیماری، نه عذاب وجدان و.....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گیریم اونم دوست داره و اخرش بهم رسیدین رفتار بچگونشو چطور تحمل میکنی؟ 

درکل پسرا نسبت به دخترا دیرتر از خامی میوفتن و به بلوغ فکری میرسن وای بحال اینکه ۵ سااال کوچیکتر باشه....

بنظرم بیشتر فکر کن

من همانم دختر امیدهای بی کران...🌱
هر دومون پزشک عمومی هستیم 

چجوریه؟

بنظرت ازت خوشش میاد؟

هرچی آرزوی خوبه، مال تو...❤️ ای کاش تو دنیا، نه غم و اندوه وجود داشت، نه دلتنگی، نه غرور، نه بیماری، نه عذاب وجدان و.....
گیریم اونم دوست داره و اخرش بهم رسیدین رفتار بچگونشو چطور تحمل میکنی؟  درکل پسرا نسبت به دخترا ...

دقیقااااااااا منطق اینو میگه 

ولی نمیدونم چجوری‌بیخیتل باشم 

میدونی یه شبه نمیتونم بگم دیگه فکر‌نمیکنم 

ده بار امتحان کردم اما بعدش انکار شکوندم 

فقط خدارمیتونه نجاتم بده 

هر دومون پزشک عمومی هستیم 

ولی هرچی هم باشه اگر ام اون عاشق تو باشه خانوادش شاید مخالفت کنن

دقیقااااااااا منطق اینو میگه  ولی نمیدونم چجوری‌بیخیتل باشم  میدونی یه شبه نمیتونم بگم د ...

بهش فکر نکن 

خودتو سرگرم کن

درگیر درست باش

با دوستات برو بیرون و خوش بگذرون

چجوریه؟ بنظرت ازت خوشش میاد؟

ببین خیلی ساکت و آرومه 

زیاد نمیشه فهمید 

ولی هر از گاهی یه حسایی میگیرم 

ولی  از اون ور‌همخ فکر میکنن من با کسی هستم 

و نمیدونم این شایعه از کجا درومده 

نمیدونم اینم اینجور فکر‌میکنه یا نه فقط دوست داره در خد دوست معمولی باشیم 

ببین خیلی ساکت و آرومه  زیاد نمیشه فهمید  ولی هر از گاهی یه حسایی میگیرم  ولی &nbs ...

مگه تو دستت حلقه اینا داری😂

تاحالا بهت گفته دوست باشید و اینا؟