من کل بدنم زگیل داشت ناحیه تناسلی ، زیر بغل ، کف پام ، گردنم و... که هر روشی رو که میشد امتحان کردم ولی هیچ فایده ای نداشت دیگه واقعا دیوانه شده بودم کلی هم هزینه کرده بودم که از طریق یکی از دوستانم با یه دکتر طب سنتی آشنا شدم که در عرض چند ماه با یکسری دارو گیاهی درمان شدم و خداروشکر الان دیگه دو ساله هیچ زگیلی تو بدنم ندارم شماره این دکترم براتون میگذارم برای مراجعه به ایشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من و همسرم زگیل تناسلی داشتیم همسرم روی زبانش هم زگیل زده بود سه مدل پر خطر داشتیم و چهار مدل کم خطر که خیلی وقت هم بود هر کاری میکردیم جواب نمی گرفتیم یه دکتر طب سنتی بود که حدود یک سال تحت درمانش بودیم و کامل درمان شدیم پیج اینستاگرام ایشون هم omr-afza بود
سلام ، ببخشید اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی ام کنه ، من پارتنرم زگیل داشته من نمیدونستم بعداز اینکه منم درگیر شدم فهمیدم ، مال من فقط یه جوش ریز روی پوست بیضه ام زده ولی التم و باسنم به شدت میخاره به هر دکتری هم گفتم میگه مشکوکه به زگیل یعنی قطعا اون جوش رو تایید نکردن که زگیل یا تبخال هست ، الان یک ماهه خارش الت و معقدم خیلی اذیت میکنه چه قرصی بخورم خوب میشم ؟