2777
2789
عنوان

خانمایی ک زگیل تناسلی داشتن و خوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 16694 بازدید | 33 پست
هیچ خارش سوزشی نداشتم  فقد لبه واژنم 3تا دونه زده بود رفتم دکتر با معاینه آزمایش  گفتن ن ...

الهی عزیزم. میفهمم چقد ترسیدی و اذیتی. من تجربه این نوع رو ندارم فقط میتونم بگمت نگران نباش و طبق دستورات دکترت پیش برو. من جور دیگه ایش رو تجربه کردم با سوزش و خارش فوق العاده شدیدترررررر و افتضاح تر. و حدود 21 روز طول کشید. دارو و پماد و محلول استفاده میکردم. تشخیص خودم تبخال بود. ولی دکترم گفت یک نوع از زگیله. حالا نمیدونم کدوم درستر بود. و به هرحال با گذشت حدود یکماه سختتتت گذشت. 

بدن رو باید تقویت کرد حسابی. سیستم ایمنی باید قوی بشه و استرس بیشتر نکش. توکلت بخدا باشه. بعد از هر سختی آسونیه و روزای خوبه. برات صلوات فرستادم عزیزم بخیر بگذرن این روزای پیش رو. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
الهی عزیزم. میفهمم چقد ترسیدی و اذیتی. من تجربه این نوع رو ندارم فقط میتونم بگمت نگران نباش و طبق دس ...

ممنونم عزیز انشااله ک تاپیک بزنم دفع شده باشه این ویروس لعنتی 🙏😔❤️

خدا برا هیچ کسی نیاره انشالله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازت انشالله  🙏❤️

ببخشید شما خوب شدید منم نوع ۱۶ گرفتم دهانه رحمم هنوز سینش مشخص نیس ۲۱ سالمه قرص پاورفیت دادن تروخدا شما خوب شدید ب عمل کارتون نکشید ایشالا 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
ببخشید شما خوب شدید منم نوع ۱۶ گرفتم دهانه رحمم هنوز سینش مشخص نیس ۲۱ سالمه قرص پاورفیت دادن تروخدا ...

سلام عزیزم 

من قسمتایی از رحمم درگیر شده بود ک عمل کردن تراشیدن و کمیسیون تشکیل دادن ک رحم مو بردارن ک اکثر دکترا تو این کمیسیون مخالفت کردن و گفتن تا دوسال تحت نظر باشم اگه بهتر نشدم رحمم رو بردارن

دعا کن خوب بشم انشالله و کارم ب عمل برداشت رحم نکشه من ۲۵سالمه 

سلام عزیزم  من قسمتایی از رحمم درگیر شده بود ک عمل کردن تراشیدن و کمیسیون تشکیل دادن ک رحم مو ...

یا خدا منم ۲۱ سالمه خیلی میترسم با حرفت استرس گرفتم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
الهی عزیزم. میفهمم چقد ترسیدی و اذیتی. من تجربه این نوع رو ندارم فقط میتونم بگمت نگران نباش و طبق دس ...

سلام خوبید ببخشید این تاپیک مال خیلی وقت پیشه ولی منم مشکل شما رو دارم سوزش و خارش شدید که امونمو بریده 😭😭😭😭فک میکنم منم زگیل زدم چون یه قسمتای قرمز رنگ رو بدنم میبینم شما چیکار کردید؟ خوب شدید؟لطفا جواب بدید خیلی داغون شدم پدرم در اومدهههه😭😭😭😭😭

سلام خوبید ببخشید این تاپیک مال خیلی وقت پیشه ولی منم مشکل شما رو دارم سوزش و خارش شدید که امونمو بر ...

متخصص زنان برو.  اصلا نگران نباش.  یه پماد و قرص بهت میده. میخوری. سر 5.6 روز اوکیه اوکی میشی.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

من یکسری ضایعه تو ناحیه تناسلی داشتم پیش دکتر زنان رفتم دکتر عاطفه نظری ایشون گفتن که زگیل و برام اون ناخیه هارو کرایو کرد و داروهای تقویت ایمنی دادن بهم خداروشکر چند ماهی هست که دیگه برنگشته ضایعه ها

متخصص زنان برو.  اصلا نگران نباش.  یه پماد و قرص بهت میده. میخوری. سر 5.6 روز اوکیه اوکی م ...

مرسی عزیزم لطف کردی دقیقا همین که گفتین. رفتم دکتر  پماد و قرص داد و چند روز بعد خوب شدم🥰🌹

سلام خوبید ببخشید این تاپیک مال خیلی وقت پیشه ولی منم مشکل شما رو دارم سوزش و خارش شدید که امونمو بر ...

عزیزم یه سری مکملها هستن که یه دکتری برای اچ پی وی معرفی کرده هر کسی استفاده کرده درمان شده، دکتر محمدپور  اینستاگرام سرچ کن، کانال تلگرام هم داره

مرسی عزیزم لطف کردی دقیقا همین که گفتین. رفتم دکتر  پماد و قرص داد و چند روز بعد خوب شدم🥰🌹

سلام عزیزم شما دهانه واژن پر شده بود ؟ و اینکه دیگ برنگشت ؟ من ترشحات سبز رنگ شدید دارم و اول عفونت قارچی بود الن زگیل زدم خیلی درد و سوزش و خارش دارم میترسم برم دکتر و آزمایش انقد گریه کردم 

شما خوب شدین واقعا ؟ برای شما هم مثل من بود؟

سلام عزیزم شما دهانه واژن پر شده بود ؟ و اینکه دیگ برنگشت ؟ من ترشحات سبز رنگ شدید دارم و اول عفونت ...

سلام عزیزم. من خارش و سوزش بیرون واژن بود اون به خاطر مواد شوینده و حساسیت بود خوب شد. ولی اگه زگیل زدی نگران نباش احتمالا نوع بی خطرشو گرفتی که زده بیرون ولی یه تست اچ پی وی بده منم میخوام برم بدم چون منم هی دچار عفونت میشم