2821
2789

۶ روز دیگه عروسیمه...یکم از تجربه هاتون بگید ..راجب خانواده ی شوهر(عاشق همشونم خیلی خانواده ی محترمی هستن)

راجب خونه داری...روابطم با شوهرم 

خیلیی استرس دارممم🥺

من تاحالا به شوهرم تو نگفتم...همیشه وقتی خواستم مخاطب قرارش بدم شما خطابش میکنم...احساس میکنم رابطمون یکم رسمیه 

خوبه اینجوری؟البته ایشونم همینطوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدعروسی اب میشه یخت 😂

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

احترام خیلی خوبه اما کم کم صمیمیت رو بیشتر کن 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

ن بابا رسمی خوب نیست مردا همیشه بچه هستن و عاشق شیطنت مردی ک باهاش رسمی باشی دیگه جایی برای شیطنتش ...

آخه دوست دارم یه حد و مرزی  بینمون باشه نمیدونم شایدم اشتباهه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792