2777
2789
عنوان

کسی اسلیو کرده اینجا؟

391 بازدید | 23 پست

سلام دوستان کسی اینجااسلیوکرده؟من خیلی دودلم. 

حال روحیم خوب نیست. دوسدارم برم عمل کنم اما پسر سه ساله دارم میترسم بمیرم بی مادربشه. وگرنه خودم میگم یا میمیرم دیگه چاق نیستم یا زنده میمونم و دیگه چاق نیستم اما نمیتونم از پسرم بگذرم خیلی وابستمه. این عمل هم ریسکش بالاست.

من رشت زندگی میکنم دکترای اینجا خوبن؟از چندنفرشنیدم دکترای رشت برااسلیو خوب نیستن اصلن. 

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا امروز تو شبکه سلامت راجع بهش حرف میزدن برو تکرارشو ببین از تو گوشی دختر عمه منم ۲ هفته پیش عمل کرد ۱۲۰ بود تو دو هفته ۱۲ کیلو کم کرده برا لخته نشدن خونش هروز سرم میزد و پیاده روی داشت 

عضو گروه 
اتفاقا امروز تو شبکه سلامت راجع بهش حرف میزدن برو تکرارشو ببین از تو گوشی دختر عمه منم ۲ هفته پیش عم ...

این چیزی که تو تلویزیون میگفت ریسکش بالاست؟یا خوب میگفت ازش؟من خسته شدم از چاقی. دلم لباسای خوشگل میخواد. دغدغم شده لاغری 

هیچی نمیشه نترس توکل کن برو کارتو انجام بده خوش به حالت که شرایطشو دادی  اطرافم بودن رفان عمل ...

هیچی برام مهم نیست حاضرم بدترین دردا رو تحمل کنم فقط نمیرم و زنده بمونم.اونم فقططط بخاطر پسرم شدیدن وابستمه.

اینقد حال روحیم بده که امروز غروب فقط گریه کردم به شوهرم گفتم خسته شدم تو ذهنم پره حرفه. دلم میخاد لاغرشم اما بارژیم اونچیزی که میخام نمیشم. هربار رژیم گرفتم ۱۰ ویلو کم کردم ۱۵کیلوزیادشدم. اینجوری وزن مخیلی بالارفته.

هیچی نمیشه نترس توکل کن برو کارتو انجام بده خوش به حالت که شرایطشو دادی  اطرافم بودن رفان عمل ...

طلاهامو میخام بفروشم. بعد چون وزنم بالاست فک میکنم هزینه عملم ۲۷ تا ۳۰میلیون بشه. اگرم نشه کل طلاهامو میدم چو نهیچی برام باارزش تر از سلامتی و خوش اندام بودنم نیست

عزیزم چرا رژیم نمی‌گیری و ورزش نمیکنی  من دوستم عمل کرده بود خیلیم لاغر شده بود ولی مشکل روده ...

فک میکنم دوست شما بای پس کرده بود. چون تواون عمل روده رودستکاری میکنن. تو اسلیو فقط معده رو میبرن و کوچیک میکنن. 

رژیم و ورزش هم الان نزدیک ۱۰ ساله هربار رژیم میگیرم بعد که یکم سخت نمیگیرم دوبرابرش برمیگرده اینجوری شده که من وزنم اینقد بالارفت. 

چی گفت شبکه سلامت؟

میگفت در کل این عمل خطراتش کمتر از چاقی هست میگه اگه پیش یه دکتر کاربلد برین این عمل خیلی خوبه واسه چاقا کلا توصیه میکرد من هم ۴ ۵ نفر تو دور اطرافم دیدم بدون مشکل خاصی با این کار لاغر شدن 

عضو گروه 
میگفت در کل این عمل خطراتش کمتر از چاقی هست میگه اگه پیش یه دکتر کاربلد برین این عمل خیلی خوبه واسه ...

وای خداوقتی تلویزیون بگه پس عالیه. اما دکترای رشت میگن افتضاحه. ای کاش تهران بودم.شنیدم دکتراش معرکه ان

وای خداوقتی تلویزیون بگه پس عالیه. اما دکترای رشت میگن افتضاحه. ای کاش تهران بودم.شنیدم دکتراش معرکه ...

اره بابا الان علم پیشرفت کرده اگه بعد عمل رعایت کنی تا خونت لخته نشه فک نکنم مشکله دیگه ای باشه 

عضو گروه