2777
2789
عنوان

جدی ترین موقعیتی که خندیدی رو تعریف کن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 53 پست
من تو مراسمای ختم نمیتونم جلو خندمو بگیرم همه چی برام خنده دار  میشه حتی ترک دیوار کلا نمیرم ...

من توهم یا تو من؟😂

من به تماشای جهان امده ام🦋🍭                                         تیکر تولدمه😶👻

زیاد بوده 

ولی اخریش همین هفته ی پیش بود 

ی مبحثیو باید ارائه میدادم جو کلاسم جدی

اینقد خندیدم ک حتی استادم خندش گرفته بود 

دانشجوهام ک نگم 

من بی دلیل میخندیدم 

دانشجوا و استادم به خنده ی من میخندیدن 

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خواستگاری خودم بابام داشت سخنرانی میکرد یهو خندیدم مادرشوهرم گفت توبه توبه😂

یا خدااا😂😂😂

من به تماشای جهان امده ام🦋🍭                                         تیکر تولدمه😶👻
تومجلس ختم یه بنده خدایی اومدداخل چادرزیرپاش گیرکردغلط میخوردعین تیم‌های قطری مگه ول میکرد

واییییی تصورشم وحشتناکههه🤣🤣🤣

اول دبیرستان بودم امتحانمو سفید دادم با یکی از دوستام  معلم اومد بالا سرمون خیلی عصبانی و داد ...

افرینن😀👏

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.
رل دوست فابم شدم تابستون ( ۲ روز بدون این ک بدونه منم ب ریشش می‌خندیدم ) 😂... و چند روز پیش اعتراف ...

پشماام😂

منم معلم داشت دعوامون میکرد دستم خورد به بخاری صدای سگی که کتک خورد رو دادم😐😐😐

😂

گفتی مدرسه یادم اومد😂

دبیرستان بودیم یکی از معلمامون نیومده بود...ما هم در حال رقص و بگو و بخند بودیم.یه ناظم سم داشتیم که سیبیلو بود،همشم ابرو و سیبیل و ناخنای مارو حتی وسط کلاس یهو وارد میشد و چک میکرد...

ماهم وسط رقص یهو اومد داخل...گفت چتونه مگه عروسی باباتونه؟همه کپ کرده بودیم یهو یکی از بچه های سر کلاس گفت بله عروسی پدر منه،اصلاح کنید بیاید😂😂😂همه میترسیدم بخندن...من جوری زدم زیر خنده که داشتم از هوش میرفتم😂😂😂

من کلا نمیتونم جلوی خندمو بگیرم هیچوقت متاسفانه.همیشه اولین نفر میزنم زیر خنده😂

من یه بار جاریم ازم پول میخواست، به شوهرم مبلغو بیشتر گفته بودم، دور هم که بودیم یهو جاریم گفت انقدر پول بهش واسه قرضم دادم، من ترکیدم از خنده، آنقدر خندم گرفت که دلم درد گرفت و از چشمم اشک اومد.

پ.ن.: من و شوهرم هیچ چیز پنهان نداریم و اولین بار بود که میخواستم از این ترفند پس انداز بانوان خانه دار استفاده کنم،😄😄😄😄😄

مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها