2777
2789
عنوان

جدی ترین موقعیتی که خندیدی رو تعریف کن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 53 پست

باردار بودم ۸ ماهه رفتیم کوه تفریح.قرار شد بقیه برن وسایل رو بذارن بیان به من کمک کنن تا برم‌پیششون.منم حس نینجا گفتم خودم میرم بابا خیلی ام خطرناک نیست.با اولین قدم قل قل خوردم تا پایین تپه نزدیک رودخونه😁خانوادم و همسرم نفهمیدن چطور خودشون رو به من رسوندن یه اوضاعی شده بود مامانم گونه هاش رو چنگ میزد خواهرم جیغ میزد همسرم تو سرش میزد من اون وسط قهقهه میزدم.

نمیدونم واقعا فازم چی بود

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول دبیرستان بودم امتحانمو سفید دادم با یکی از دوستام  معلم اومد بالا سرمون خیلی عصبانی و داد ...

وای منم از این کارا زیاد کردم😂

من به تماشای جهان امده ام🦋🍭                                         تیکر تولدمه😶👻
زیاد بوده  ولی اخریش همین هفته ی پیش بود  ی مبحثیو باید ارائه میدادم جو کلاسم جدی   ...

این بده😂

من به تماشای جهان امده ام🦋🍭                                         تیکر تولدمه😶👻
باردار بودم ۸ ماهه رفتیم کوه تفریح.قرار شد بقیه برن وسایل رو بذارن بیان به من کمک کنن تا برم‌پیششون. ...

فقط اون لحظه که تو میخندی😂😂😂

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.
اره خیلی بد شد البته بابام ناراحت نشد چون ما باهم خیلی راحتیم برگشت گف فک کنم از استرسه😂ولی خانواده ...

چی شد اخر؟ عروسشون شدی؟

چطور خندیدی مگ قهقه زدی

من نشسته بودم پیش داداشم آروم بهم گفت بالاخره از شرت داریم راحت میشیم به شوخی بعد من خندیدم زن داداشم هم به خندیدن من خندید کلا جو خواستگاری به هم خورد

گفتی مدرسه یادم اومد😂 دبیرستان بودیم یکی از معلمامون نیومده بود...ما هم در حال رقص و بگو و بخند بو ...

روحمو شاد کردی هنو دارم میخندم🤣🤣🤣🤣

من یه بار جاریم ازم پول میخواست، به شوهرم مبلغو بیشتر گفته بودم، دور هم که بودیم یهو جاریم گفت انقدر ...

اخیی😂😂😂

من موقع گریه کردن میخندم.

خنده در حد چییییییییییی.

مامانم و داداشم میترسن وقتی گریه میکنم 😐.

فکر میکنن خولی چیزی هستم.

آخرم با یه سیلی ب زندگی ت‌.خ.م.ی خودم بر میگردم.😂💔

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.

رفته بودیم مسافرت خانوادگی بعد من رفتم دشوری (من وقتی هل میشم خندم میگیره) بعد دو سه تا از فامیلا همزمان باهم اومده بودن در میزدن یالا سریعتر باش وااای من پوکیده بودم از خنده وسط دشوری نشسته بودم زمینو چنگ میزدم اخرش درو باکارت باز کرده بودن فکر کردن من غش کردم فحش بود ک نثارم شد

《بچه ها نخندینا》و چشمهای خیس من...🕊
باردار بودم ۸ ماهه رفتیم کوه تفریح.قرار شد بقیه برن وسایل رو بذارن بیان به من کمک کنن تا برم‌پیششون. ...

چیزیت نشد؟؟؟

من موقع گریه کردن میخندم. خنده در حد چییییییییییی. مامانم و داداشم میترسن وقتی گریه میکنم 😐. فکر ...

😂😂😂😂