یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وا😐سویا چه ضرری داره. از منابع پروتئینه. من ماکارونی فقط با سویا دوست دارم. یه بار با سویا واسه خودم و یه بار با گوشت واسه همسر
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
من ماکارونی با گوشت چرخ کرده دوس ندارم همیشه با سویا درست میکنم البته لوبیا سبز هویج نمی ریزم
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
گوشت چرخکرده داشته باشیم نداشته باشیم من با سویا درست میکنم😶
کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲
بعد یه گوجه فرنگی رو نگینی کن بریز تو موادت رب نمک فلفل ابلیمو زردچوبه خواستی فلفل دلمه ای هم اضافه کن بعد قاطی ماکارونی آبکش شده کن بعد بزار دم بکشه خیلی خوشمزه میشه
موقعی که میخواد بجوشه تو آب جوشت زردچوبه و ابلیمو بزن بعد هم زیاد نجوشون که خمیر نشه یکم که جوشید هنوز ماکارونیا سفته بردار آبکش کن موادت رو اضافه کن بزار دم بکشه اینجوری له خمیر نمیشه به هم دیگه هم نمیچسبه